Golden Rays Luxury Villas & Apartments virker luksuriøst allerede ved første øjekast, og så hentyder jeg også til beliggenheden og den service, du får. Her kan du vælge mellem flot indrettede lejligheder og villaer med egen pool, og her er også en fælles pool og barservice. Du bor ud til havet, og beliggenheden tæt på den hyggelige, lille kystby, Primosten, betyder, at du har flere barer og restauranter at vælge mellem inden for 10 minutter i bil. Herudover er her dejlige sol- og bademuligheder.

Anja Fischer
Besøgt af
Anja Fischer

Golden Rays Luxury Villas & Apartments ligger ca. 4 km fra Primostens centrum og direkte ud til den dalmatiske kyst i det sydlige Kroatien. Herfra er der desuden flere hyggelige steder, du kan besøge, som fx Split og Zadar samt øerne Brac og Hvar.

Skønt at bo ved havet

Der er noget helt specielt ved at bo lige ud til havet og vågne op til en skøn udsigt over kysten. En ferie på Golden Rays Luxury Villas & Apartments giver dig også mulighed for at tage en dukkert i havet, når som helst du føler for det, og herudover er du tæt på flere seværdigheder og byer. Vælger du at tage på en dagsudflugt, kan du besøge byerne Split og Zadar, og du kan tilmed begive dig ud til nogle af Kroatiens mest elskede øer. Fra Golden Rays Luxury Villas & Apartments har du også en storslået udsigt over Middelhavet, og den private stenstrand ligger blot nogle få trin ned. Du kan vælge villa med egen pool, og hvis du bor i lejlighed, har du adgang til en fælles pool.

Kok, butler eller chauffør

Golden Ray Luxury Villas & Apartments blev i 2013 pionerer inden for luksusferier i Dalmatien og kan tilbyde sine gæster en meget høj standard. Du kan bestille personlige tjenester, som fx kok, butler eller chauffør. Hvis du vil have lidt ekstra luksus, har du altså gode muligheder for det. Her er også udlejning af både og cykler samt en concierge, som kan give dig gode tips og råd under din ferie. De kan også arrangere svømme- og dykkerkurser, private, guidede ture og bestille barnepige, hvis du og din partner har brug for en aften alene.

Da du bor med selvforplejning, er her ingen restaurant, men der er en bar på hotellet, hvor du kan købe forfriskninger i løbet af dagen. I Primosten, som ligger ca. 4 km væk, er der masser af restauranter og barer, såvel som fødevarebutikker, banker m.m. Her er der også gode sol- og bademuligheder.

Derfor skal du vælge Golden Rays Luxury Villas & Apartments

 • Du vil bo lige ud til havet
 • Den luksuriøse atmosfære og førsteklasses service
 • Mulighed for villa med egen pool
 • Beliggenheden, hvorfra du kan tage på dejlige udflugter

Godt at vide om Golden Rays Luxury Villas & Apartments

Lokal turistskat betales på hotellet. Barnesenge kan lånes på forespørgsel og efter tilgængelighed. Et depositum på €250 for lejlighed og €500 for villa betales kontant ved ankomsten. Parkering findes. Cykler kan lejes efter tilgængelighed. Du kan bestille massage. Morgenmad kan tilkøbes på hotellet. Køkkenet skal ryddes, og affaldet bæres ud inden afrejse. Sengelinned/håndklæder/el/gas/vand og slutrengøring er inkluderet i prisen.

Læs mere om Golden Rays Luxury Villas & Apartments

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,0 Vores gæsters
bedømmelse
47 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Afstand til havet: ca. 50 m
 • Nærmeste golfklub (Golf Club Split): ca. 70 km
 • Afstand til indkøbsmulighed (Primosten): ca. 1 km
 • Nærmeste restaurant: ca. 1 km
 • Nærmeste større by (Sibenik): ca. 30 km
 • Primosten: ca. 1.9 km
 • De Venetianske forsvarsværker - St. Nicholas : ca. 26 km
 • Šibenik, en af Centraldalmatiens fineste, gamle byer: ca. 26 km
 • Trogir, en havneby med en rig kulturarv : ca. 34 km
 • Kroatiens næststørste by Split med den gamle bydel på UNESCO's liste over bevaringsværdig kulturarv: ca. 62 km
 • Split Lufthavn: ca. 40 km (50m)
 • Zadar Lufthavn: ca. 104 km (1h 20m)
 • Dubrovnik Lufthavn: ca. 301 km (4h 0m)

Værelser

Indretningen i de 8 lejligheder og 7 villaer er karakteriseret ved moderne design, lyse farver og store vinduer, der giver et godt lysindfald. Alle villaer og lejligheder er udstyret med moderne faciliteter, som fx satellit-TV, DVD-afspiller og adgang til internet. Her er terrasser og en fantastisk udsigt. De syv villaer har også en privat pool samt en sauna. Din feriebolig kan være i to plan med indvendig trappe.

Villaerne er udstyret med satellit-TV, DVD-afspiller, internet via W-Lan, aircondition, varme, nogle har vaskemaskine og tørretumbler, strygefaciliteter, safetybox, køkken med komfur, opvaskemaskine, køleskab med fryser, ovn, mikroovn og badeværelse med bruser samt hårtørrer. De har terrasse, pool (indendørs eller udendørs), sauna, grill, parkering og alarm. Nedenfor er en nærmere beskrivelse af de forskellige villaer, du kan vælge mellem.

Villa 1 og 3 er på ca. 350 m² og ligger på første række ud mod havet med udendørs pool og sauna med bruser. I stueetagen er der et åbent køkken, opholdsstue, spiserum, separat toilet og vaskerum med vaskemaskine. På første sal er der 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 adskilte senge og 2 badeværelser med bruser. På anden sal er der 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse med bruser samt en terrasse.

Villa 2 er på ca. 335 m² og ligger på første række ud mod havet med indendørs pool og sauna med bruser. I stueetagen er der et åbent køkken, opholdsstue, spiserum, separat toilet og vaskerum med vaskemaskine. På første sal er der 4 soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser samt terrasse.

Villa 4 og 6 er på ca. 380 m² og har indendørs pool og sauna med bruser. I stueetagen er der et åbent køkken, opholdsstue, spiserum og separat toilet. På første sal er der 2 soveværelser med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 adskilte senge, 3 badeværelser med bruser samt terrasse.

Villa 5 er på ca. 375 m² og har udendørs pool (delvist overdækket) og sauna med bruser. I stueetagen er der et åbent køkken, opholdsstue, spiserum samt separat toilet. På første sal er der 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til 2 børn, 1 soveværelse med 2 adskilte senge, 3 badeværelser med bruser samt terrasse.

Villa 7 er på ca. 332 m² og har udendørs pool og sauna med bruser. I stueetagen er der et åbent køkken, opholdsstue, spiserum og separat toilet. På første sal er der 4 soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser samt terrasse.

Lejlighederne er udstyret med satellit-TV, DVD-afspiller, internet via W-Lan, aircondition, varme, køkken med komfur, opvaskemaskine, køleskab med fryser, ovn, badeværelse med bruser samt hårtørrer. De har terrasse, parkering og adgang til en fælles pool. Du kan vælge mellem en studiolejlighed samt lejlighed med to eller tre soveværelser. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Golden Rays Luxury Villas & Apartments:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar
 • Indendørs pool
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Tepli Bok BB
22202 Primosten

Koordinater

Latitude: 43.6003
Longitude: 15.9227

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Rejsemål Det nordlige Dalmatien

Andre hoteller Primosten