Værdsætter du at bo i smørhullet af en gastronomisk verden, og ønsker du at bo på et boutique hotel, der ligger en smule afsides, men stadig tæt "på det hele" så bør du tilbringe din næste ferie på Villa Annette i Istrien. Villa Annette ligger faktisk så perfekt, at du både har udsigt til havet og bjergene, grønne olivenlunde lige udenfor døren, og kun få minutters bilkørsel til nærmeste by, Rabac. Har du også lyst til naturoplevelser, ja...så har du valgt det helt rigtige hideaway!

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Villa Annette er beliggende i det smukke Istrien, en halvø i det nordlige Kroatien, der ligger syd for Trieste i Italien - et område der også kaldes "det nye Toscana". Dette moderne og intime boutique hotel har været åbent siden 2004 og har 12 moderne og lyse suiter, alle med store altaner, naturligvis med retning mod havet, så du hele tiden kan nyde den betagende havudsigt.

Barbara - entusiastisk og stolt som få

Villa Annette er navngivet efter ejerens datter, og da vi træder ind på hotellet, bliver vi mødt af den sprudlende og smukke Barbara. Hun er ikke ejerens datter, men kunne næsten godt være det, for hun fortæller, at hun bruger al sin tid netop her. Du mærker hurtigt hendes ægte interesse for hotellet, destinationen, og hendes yderst servicemindede personlighed. Hun går 100% op i, at vi og gæsterne har en god ferie her på Villa Annette.

4 stjerner har Annette, og med mit blotte øje ser det ud til at være hver en stjerne værdig. Selvom hotellet er 11 år "gammelt", ser det helt nyt ud; lobbyen er moderne indrettet med sorte og hvide detaljer og har lokal kunst på væggene, der skaber en varm og indbydende atmosfære.

Det flydende guld: Friskpresset olivenolie

Bliver du fristet til at tage en dukkert, når du kigger ud over havet, så skal du bare gå ned til hotellets have, hvor poolen ligger i al sin herlighed, en rigtig fin oase. Hvis du ikke er til at dase ved poolen dagen lang, så er der aktiviteter nok i dette naturskønne område. Barbara fortæller, at alt efter hvilken årstid det er, tager de dig som gæst med ud for at plukke asparges og svampe (området er kendt for de hvide trøfler) eller med på vandreture, cykelture, og selvfølgelig står de også for prøvesmagning af olivenolie. Da jeg besøgte Villa Annette, var jeg så heldig at prøvesmage hotellets helt nyproducerede olivenolie for 2016; en olie produceret af oliven fra hotelejerens 400 olivenlunde.

"Du behøver ikke at tilberede komplicerede mesterværker"

- god mad med friske ingredienser er nok...

Løber din mund i vand, mens du læser om den nyligt producerede olivenolie, så er du ikke alene, for jeg og de andre gæster har det på samme måde. Alle nød den nyproducerede olivenolie, og hvis du aldrig har smagt en helt nyproduceret af slagsen, så skal du prøve det. Det smager helt fantastisk! På Villa Annette er restauranten også et must at besøge. Forstil dig at sidde i haven om sommeren, med fantastisk udsigt over havet, ved et flot opdækket bord, hvor du kan bestille delikate gastronomiske retter baseret på det traditionelle middelhavskøkken samt Istriens originale opskrifter, alt lavet med lokale produkter.

Derudover kan du vælge imellem 120 forskellige vine, både lokale og fra resten af verden. Og hvis du synes, at 120 forskellige vine lyder en smule uoverskueligt, så er Villa Annettes sommeliers glade for at hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte vinmenu til maden (uden at det vel at bemærke betyder, at prisen på en flaske stiger af den grund: )

Hvis du er mere til at sidde inden for at nyde et veltilberedt måltid, så er der dækket flot op i hotellets restaurant, der er indrettet i sort og hvidt. Her er også en smuk pejs, der sætter den helt rigtige varme og romantiske stemning. Restaurantes motto lyder: "You don't have to cook fancy complicated masterpieces, just good food from fresh ingredients". Med et ordsprog, der indeholder så kloge ord, er jeg sikker på, at et ophold her på Villa Annette bliver mere end fantastiske udsigter og flotte omgivelser, ja...jeg tror faktisk, at du vil blive mange flere oplevelser rigere (og måske komme et par gram tungere hjem, end da du ankom: )

 

Læs mere om Hotel Villa Annette

Officiel kategori

Hideaways' kategori

70 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Rabac – 3 km
 • Nærmeste stenstrand – ca. 3 km
 • Byen Pula med det flotte amfiteater, Kroatiens Colosseum – ca. 48 km
 • … der ofte danner ramme for rockkoncerter...
 • samt klassisk musik, operaer og filmfestivaler
 • Kroatiens hovedstad Zagreb – ca. 225 km
 • Rovinj, Istriens smukkeste kystby – ca. 59 km
 • Italiens Trieste – ca. 105 km
 • Euphrasius-basilikaen i Porec, verdeskulturarv fra 1500-tallet – ca. 66 km
 • Groznjan (Grisignana), Kroatiens kunstnerkoloni – ca. 69 km
 • Kroatiens største ø, Krk Island, i bil – ca. 87 km
 • Opatija med den fine promenade – ca. 60 km
 • Pula lufthavn – ca. 43 km
 • Zagreb lufthavn – ca. 231 km
 • Ljubljana lufthavn – ca. 181 km

Værelser

Det er tydeligt at mærke, at Barbara er både meget entusiastisk og også stolt, da hun viser os Villa Annette's værelser, eller suiter som de jo egentlig er. Og lige så snart du træder indenfor, forstår du, hvorfor hun er så begejstret.

Suiterne har alt, hvad du behøver for at få en afslappende ferie; masser af plads, store skabe, køleskab og ikke mindst store og bekvemmelige senge. Værelserne er lyse, elegante og indbydende og ser helt nye ud, eller også er her ansat en meget dygtig rengøringsdame, for her er så rent og friskt, at jeg næsten undrer mig over, hvordan de formår at holde det så pænt.

Måske kan det også være fordi, de fleste gæster bruger det meste af tiden på at opholde sig på den dejlige balkon. Alle balkoner er store og har en helt fantastisk panoramaudsigt. Og selv hvis du får en suite længst nede på hotellet og ikke har så meget havudsigt, så er også denne udsigt helt fantastisk, da du har olivenlunden lige udenfor. Kommer du højere op, får du en havudsigt med stort H! Her ser du ud over den fortryllende Rabacbugt, perlen ved Kvarnerbugten.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Villa Annette:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Raška 24
52221 Rabac

Koordinater

Latitude: 45.0849
Longitude: 14.1578

Hotel Villa Annette er ikke tilgængelig i øjeblikket

Hotel Villa Annette er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Kroatien, Det nordlige Dalmatien
 • Nærmeste lufthavn: 39 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Kroatien, Kvarner-bugten
 • Nærmeste lufthavn: 60 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Kroatien, Det nordlige Dalmatien
 • Nærmeste lufthavn: 37 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi