Flyrejser med AirBerlin

AirBerlin er gået konkurs og deres fly og ruter er bla. overtaget af easyJet, Eurowings og Ryanair.

AirBerlin er blot et af mange anerkendte flyselskaber som vi samarbejder med hos Hideaways og som vores gæster ofte benytter på rejser til Sydeuropa, da AirBerlin har et meget veludbygget rutenet til de typiske feriedestinationer i lande som Portugal, Spanien, Kroatien, Italien og Frankrig. Jeg har i nedenstående samlet informationer om AirBerlin, og vil du vide mere om bagageregler og andre praktiske informationer, finder du også link til flyselskabes hjemmeside.

Bagageregler og anden praktisk information

Når du bestiller din rejse hos Hideaways, vil det fremgå hvormeget bagage du kan medbringe når du flyver med AirBerlin. Du kan også læse mere om regler for bagage og andre serviceydelser på flyselskabets egen hjemmesiden, her finder du også andre praktiske og aktuelle informationer.

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge hjemmesiden her.

Sådan bestiller du flybilletter med AirBerlin

AirBerlin er et af de flyselskaber, som gæster hos Hideaways Rejser ofte benytter, da AirBerlin tilbyder et stor rutenætværk til de fleste lufthavne i Europa. I søgemaskinen kan du se priser og afgange med AirBerlin til alle rejsemål i vores program. Vær opmærksom på, at vi hos Hideaways ikke sælger rene flybiletter men udelukkende pakkerejser, hvor der indgår fly og hotel.

I søgemaskinen skal du først vælge hvilke rejsemål du vil flyve til samt afrejselufthavn. Når du har valgt ud og hjemrejsedato trykker du "Søg rejse" og herefter vælger du på hvilket hotel, du vil bo på i din ferie. Nu skal du vælge fly og du vil få en samlet oversigt med alle relevante flyselskaber og afgange inkl. AirBerlin. Hos Hideaways har vi valgt at frasortere de flyselskaber og ruter, hvor du har mange mellemlandninger, og hvor rejsetiden er urimelig lang.

Flyrejser med Airberlin

Destinationer og lufthavne

Lufthavnene i Berlin og Düsseldorf udgør hovedbaserne for Air Berlin, som herfra tilbyder rutefly til omkring 150 destinationer i 40 lande. Flyselskabets rutenetværk inkluderer stadig mange populære rejsemål i Sydeuropa, som udover Mallorca inkluderer destinationer såsom Algarve, Kreta og Sardinien. Du kan i skrivende stund flyve med AirBerlin fra Københavns Lufthavn direkte til Berlin og Dusseldorf, samt fra Billund lufthavn til Berlin. Rejser du fra Hamborg lufthavn, finder du et stort antal direkte ruter.

Læs mere om lufthavne du kan rejse fra

Historie

Det nu tyskejede AirBerlin startede oprindeligt som et amerikansk charterflyselskab under den kolde krig. Det var således en tidligere amerikansk pilot, som oprettede AirBerlin i juli 1978 for at tilbyde charterflyvninger fra Vestberlin til feriemål i Middelhavsregionen. Frem til den tyske genforening i 1990 var det nemlig kun flyselskaber registreret i Frankrig, Storbritannien eller USA, som havde tilladelse til at flyve til Vestberlin. Med en officiel registrering i den amerikanske delstat Oregon kunne Air Berlin derfor i april 1979 sende de første solhungrende berlinere til Palma de Mallorca, som den dag i dag stadig er en af selskabets vigtigste feriedestinationer. Efter den tyske genforening i 1990 mistede de tidligere allierede dog deres monopol på flyvninger til Berlin, og AirBerlin fik en ny, tysk ejer, som rekonstruerede selskabet som en tysk registreret virksomhed. I 1997 lanceredes de første ruteflyvninger og i 2002 blev selskabet rutenetværk udvidet til at omfatte mere end populære feriemål ved Middelhavet. I dag er AirBerlin ved opkøb og sammenlægninger vokset til Tysklands næststørste flyselskab med ruter til destination bredt ud over en stor del af verden.

Information om rejser med AirBerlin

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer om rejser med Airberlin er vejledende, og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Hvis du har købt din rejse hos Hideaways og har spørgsmål vedr. din flyrejse med AirBerlin, er du naturligvis altid velkommen til at kontake os.

Vil du vide mere om de mange rejsemål i vores program, kan du læse om alle rejsemål i de lande vi tilbyder rejser til, her finder du naturligvis også fakta og informationer om alle vores håndplukkede ferieboliger og hoteller.

Relax Thalasso & SPA Torreruja hotel på Sardinien

Foto: Relax Thalasso & SPA Torreruja hotel på Sardinien er blot et af mange hoteller i vores program. AirBerlin tilbyder gode flyforbindelser til Sardinien fra Danmark.