Flyrejser med flyselskabet TUIfly Nordic

Foto: Rejser du med TUIfly Nordic flyver du i de fleste tilfælde med fly af typen Boeing 737

Flyrejser med TUIfly Nordic

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge hjemmesiden her

Historie

Charterflyselskabets forholdsvis korte historie har været rig på navneskift. Flyselskabet TUIfly Nordic(IATA flykode 6B BLX) blev dannet i 1985 under navnet Transwede Airways, men på grund af ejerskifter og brand-opdateringer gik det fra 1996 og frem til 2006 under navnene Blue Scandinavia, Britannia AB, Britannia Nordic og Thomsonfly. I 2006 fik charterflyselskabet sit nuværende navn, TUIfly Nordic og brugers primært til flyrejser for TUI rejsebureauer.

I skrivende stund har selskabet med hovedkontor i Stockholm godt 600 ansatte og 7 fly (11 om vinteren), som fra lufthavne i Skandinavien flyver ferierejsende til populære feriedestinationer i og omkring Middelhavet, på De Kanariske Øer og i Thailand. Selskabet indgår i TUI koncernen hvor det mest kendte brand i Danmark er StarTour rejser.

Destinationer

TUIfly Nordic betjener destinationer såsom Chania på Kreta, Malta, Faro i Algarve og Madeira. Flere af flyselskabets ruter er dog sæsonruter.

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og din flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med TUIfly Nordic når du rejser med Hideaways, er du altid velkommen til at kontakte os.