Gæstebedømmelser

Hos Hideaways sætter vi stor pris på alle de tilbagemeldninger vi modtager fra vores gæster, og håber de giver dig inspiration til din næste ferie.

Alle gæstebedømmelser, som du kan læse på hideaways.dk er uredigerede. Dog fjerner vi efternavn og adresse for at sikre "privatlivets fred", men vi er naturligvis bekendte med alle, der har skrevet i "gæstebogen". Vi oplyser altid om, at vi benytter vores tilbagemeldninger på hjemmesiden. Rejser du med Hideaways og ikke ønsker dine bedømmelser offentliggjort, så respekterer vi naturligvis dette.

Trustpilot

Du kan også læse om Hideaways på Trustpilot

Gæstebog fra Italien

"Kære Marie. Vi havde den mest fantastiske ferie. Begge steder hotel Aldiola og hotel Arathena var helt perfekt, og havde hver sin charme. En anden gang følger vi dog nok dit råd og bevæger os lidt længere væk fra det første sted i uge 2. Tusind tak for en super god ferie – Sardinien er virkelig alt for skøn. Ha’ en rigtig god dag – og jeres koncept holder 110%. Kh. Søren"

Læs om flere ferieoplevelser fra Italien

Gæstebog fra Portugal

"Kære Marie. Jo tak - vi havde en rigtig dejlig ferie på Madeira - og det var et rigtig dejligt ophold vi fik på Quinta Mae dos Homens. Tak til alle på Hideaways - I gør bestemt en forskel, når der en anden god gang skal vælges ferierejse! Med venlig hilsen Birthe og Jan"

Læs om flere ferieoplevelser fra Portugal

Gæstebog fra Spanien

"Hej Marie! Det var sindssygt hyggeligt og helt perfekt. Meget afslappet, god mad, god service, smuk beliggenhed og perfekt til at stresse helt af. Så du må gerne hilse Alicia, Wilson og de andre på Posada Morica og sige tusind tak fra et meget tilfredst par. Og mange tak til dig for at sætte det op! Det bliver nok ikke sidste gang vi bruger Hideaways! Kærlig hilsen – Pelle"

Læs om flere ferieoplevelser fra Spanien

Etna hotel på Sicilien

Foto: Etna Hotel på Sicilien er et af mange hoteller som vores gæster værdsætter!

Hvad bruger vi disse tilbagemeldninger til?

Det er enkelt! Foruden at give dig som gæst en neutral vurdering af vores rejser, så bruger vi informationerne til at forbedre vores produkt. Vi bruger faktisk meget tid på at evaluere de informationer, som vi modtager. Derfor ligger vi dem ligeledes online her på hjemmesiden, så andre kan få glæde af uvildige vuderinger af vores hoteller. 

F.eks. har vi gennem de mange tilbagemeldninger oplevet vigtigheden af at informere om præcise koordinater til hotellerne, og vi har gennemgået disse en ekstra gang til sæsonen.

Du er altid velkommen til at sende os dine bedømmelser til Marie