Sociale medier

Vi er til stede på en række sociale netværk, så du altid kan følge med hvad der sker hos Hideaways, samt blive inspireret!

Hideaways Rejser

Hos Hideaways rejser vi ud og håndplukker charmerende hoteller og ferieboliger med sjæl og karakter.

"Hvad er et hideaway egentlig?"

Navneord. Hide betyder ”at gemme” og away kan oversættes med ”væk”. Så hideaway er et ”gemmested” på godt dansk, men ikke et hvilket som helst et af slagsen. Et hideaway har oftest en enestående beliggenhed, og nøgleord som charme og autenticitet er gennemgående temaer. Her er albuerum, lokal kolorit og en uformel stemning. Ofte er stederne familieejede, og måltider er hjemmelavet med lokalproducerede ingredienser. Et typisk hideaway vil være en vingård i Toscana, et landsted i Andalusien eller en quinta i Portugal – steder med en god historie og smittende karisma. Her er puslet om detaljerne, og standarden er god uden at være luksuriøs. Hideaways er oftest på fornavn med sine logerende, og du vænner dig hurtigt til den hjemlige og charmerende atmosfære. Vi oplever jævnligt, at disse små hoteller har en bred ”fanskare” med et stort antal af tilbagevendende gæster, der gerne vil bo på værelse nr. 7, som de har gjort de sidste 4 år… Ja, du kan forvente at blive en smule forvænt – men hvis det er det værste, der kan ske, så er det vel til at leve med – at blive en ny stamgæst vel at bemærke.

Vi har foruden vingårde og landsteder også været på besøg helt ude ved kysterne, hvor du finder et udvalg af mindre hoteller, der opfylder behovene for en hyggelige badeferie enten i gåafstand til havet eller nogle af de nærliggende feriebyer. Det samme gælder, når du vælger dit ”city-hideaway” i f.eks. Rom, Lissabon, Istanbul eller en helt fjerde storby – her er fokus lagt på beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. De har af geografiske årsager knap så meget gemmestedsfaktor som eksempelvis en quinta på landet i Portugal, men de komplimenterer hinanden rigtig godt og giver dig et bredere udvalg af charmerende hoteller og ferieboliger.

Når vi besøger et nyt hideaway, har vi på forhånd lavet en liste med en lang række kriterier, der gør sig gældende for hvert sted – f.eks. at hotellerne som udgangspunkt ikke må have mere end 60-70 værelser, desuden skal der være swimmingpool, gode fællesarealer og meget mere. Men det grundlæggende spørgsmål vi altid stiller os selv efter et besøg er, om vi kan svare ”ja” til nedenstående:

Vil vi gerne selv holde ferie her!

Vi har besøgt og blåstemplet alle de hideaways, vi tilbyder. Med øje for detaljen vurderer vi det enkelte sted ud fra nogle fastlagte parametre, hvor fokus f.eks. ligger på stedets atmosfære, standard, faciliteter, aktivitetsmuligheder og ”value for money".

Vores hideaways har deres egen personlighed

Et hideaway er sjældent en del af en stor hotelkæde eller et stringent rejsekoncept. Ligesom der ikke er to mennesker, der er ens, er hvert hideaway helt sin egen, og det er netop en del af charmen. Vi bedømmer altid stederne ud fra deres egne forudsætninger, hvorfor der helt naturligt vil være forskel på prisniveau, beliggenhed, standard og indretning. Alle disse detaljer forsøger vi altid at afspejle i vores personlige beskrivelser af stederne.

Din ferie – dit valg

Til syvende og sidst er det heldigvis altid et spørgsmål om smag og behag, som er afgørende for, hvilket hideaway, der passer bedst til dig og din familie. For at gøre valget nemt, har vi gjort vores bedste for at lave en hjemmeside, hvor du ikke blot kan vælge ud fra rejsemål, men også rejsetemaer, avanceret søgning og rejsetilbud.

Du kan også starte et helt andet sted og samle rejseinspiration på vores blog, hvor vi og vores venner giver dig rejsetips og en sand mosaik af rejsebilleder, som måske kan hjælpe dig med at finde netop din drømmerejse. Vi har sørget for, at du i ro og mag kan bestille din næste ferie - alle rejser og hoteller kan bookes online og i det antal dage, der passer dig. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe, skrive eller chatte med os – vi vil glæde os til at høre fra dig.

Vi har masser af kendskab til rejsemålene og årevis af erfaring fra rejsebranchen, men vi erkender, at der er andre, som er meget bedre til det med fakta og information om vores lande og destinationer end vi er. Men der er ikke nogen, der er bedre til at formidle de personlige oplevelser af vores hideaways, landene og destinationerne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores rejseunivers fyldt med unikke ferieoplevelser og håndplukkede, charmerende hideaways.

Stay charming…

MarieSimon og Mikkel