Om Hideaways Rejser

Vi har "blåstemplet" og udvalgt alle de hideaways, som du kan vælge blandt på hjemmesiden. Med øje for detaljen vurderer vi det enkelte sted ud fra nogle fastlagte parametre, hvor fokus f.eks. ligger på standard, faciliteter, aktivitetsmuligheder og ”value for money". Langt de fleste steder har vi selv personligt besøgt - og vender gerne tilbage. 

Vores hideaways har deres egen personlighed

Et hideaway er sjældent en del af en stor hotelkæde eller et stringent rejsekoncept. Ligesom der ikke er to mennesker, der er ens, er hvert hideaway helt sin egen, og det er netop en del af charmen. Vi bedømmer altid stederne ud fra deres egne forudsætninger, hvorfor der helt naturligt vil være forskel på prisniveau, beliggenhed, standard og indretning. Alle disse detaljer forsøger vi altid at afspejle i vores beskrivelser af stederne.

Din ferie – dit valg

Til syvende og sidst er det heldigvis altid et spørgsmål om smag og behag, som er afgørende for, hvilket hideaway, der passer bedst til dig og din familie. For at gøre valget nemt, har vi gjort vores bedste for at lave en hjemmeside, hvor du ikke blot kan vælge din rejse ud fra rejsemål, men også rejsetemaer, hoteltyper avanceret søgning og rejsetilbud.

Du kan også starte et helt andet sted og samle rejseinspiration på vores blog, hvor vi og vores venner giver dig rejsetips og en sand mosaik af rejsebilleder, som måske kan hjælpe dig med at finde netop din drømmerejse. Vi har sørget for, at du i ro og mag kan bestille din næste ferie - alle rejser og hoteller kan bookes online og i det antal dage, der passer dig. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe, skrive eller chatte med os – vi vil glæde os til at høre fra dig.

Vi har masser af kendskab til rejsemålene og årevis af erfaring fra rejsebranchen, men vi erkender, at der er andre, som er meget bedre til det med fakta og information om vores lande og destinationer end vi er. Men der er ikke nogen, der er bedre til at formidle de personlige oplevelser af vores hideaways, landene og destinationerne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores rejseunivers fyldt med udvalgte hideaways.