Hideaways Vurdering

Hvorfor har vi lavet en Hideaways vurdering?

Fordi vi ønsker at give dig et troværdigt førstehåndsindtryk af vores håndplukkede hideaways. Derfor har vi lavet en personlig og ærlig beskrivelse af alle hoteller. Uanset hvor og hvornår du rejser med Hideaways, garanterer vi, at alle hoteller er nøje udvalgt. 

Men én ting er fakta – noget andet er helhedsindtrykket

Sidstnævnte er altoverskyggende for os. Har vi personligt lyst til at vende tilbage og holde ferie? Hvis vi ikke kan svare ”ja” til dette, bliver hotellet ikke blåstemplet og vil dermed ikke blive en del af Hideaways portefølje.   

Med ærlighed kommer man længst

Alle vores beskrivelser er personlige, og vores ærlige mening er gennemgående. Vi ligger ikke skjul på, hvorfor du skal vælge netop dette hotel – ikke to steder er ens. Nogle henvender sig mere til familier, mens andre passer bedre til par. Derfor har vi lavet en ’Hideaways vurdering’. Den skal ikke sammenlignes med hotellets officielle kategorisering – tværtimod. Det er en personlig vurdering, som du ikke selv har mulighed for at læse dig til, hverken på hotelles egen hjemmeside, Tripadvisor eller andre ”objektive” sider på Internettet. Vores vurdering skal udelukkende bruges som en vejledning sammenholdt med det officielle antal stjerner, som du ligeledes finder på alle hotelbeskrivelser.

Følgende parametre vurderes på en skala op til 10:

  • Atmosfære
  • Værelsernes standard
  • Faciliteter
  • "Value for money"
  • Helhedsindtryk

Vi ønsker dig rigtig god læselyst! Vi håber, at du ligesom os ikke kan vente med at komme afsted og opleve en verden med håndplukkede hideaways