Amalie Højland

Amalie

Salgs og handling

Kontakt Amalie på amalie@hideaways.dk

Amalie er en globetrotter, og hun har i løbet af de sidste mange år rejst i Syd- og Mellemamerika, Asien og Europa. Hendes hjerte er i Syd- og Mellemamerika, hvor hun har boet i Buenos Aires, Argentina og har rejst rundt i blandt andet Uruguay, Mexico, Cuba og senest Nicaragua. Undervejs har hun fundet ud af, at hendes passion er at opleve nye lande, nye kulturer og at møde nye mennesker.

Det er ikke kun de oversøiske rejser, der har interesse. Amalie har rejst meget i Europa og især i Sydeuropa, hvor hun har besøgt følgende af Hideaways’ destinationer: Spanien, Portugal, Frankrig, Grækenland og Italien.

Med en turismeuddannelse i bagagen blev hun ansat hos Hideaways, hvor hun fra første dag har følt sig godt hjemme - for hvis der er noget Amalie selv værdsætter på egne rejser, så er det at finde personlige, charmerende og hjemlige steder med historier bag. Derfor er hun glad for nu at være en del af Hideaways teamet.

For Amalie er det et ekstra plus at være ansat i et rejsebureau, der sætter stor ære i at levere en høj service med et ansigt bag, og derfor er Amalie altid klar til at vejlede og snakke om Hideaways’ hoteller med et smil på læben.