Marcus StoltzMikkel Krohne-Sørensen

Markedsføring og produktudvikling

Kontakt Marcus på: marcus@hideaways.se

Baggrund: Efter sin tid som ”en af de lokale” i såvel London som Italien føler Marcus sig i mange sammenhænge mere som en ”europæer” end blot svensk. I Italien havnede Marcus i rejsebranchen, da han startede med at arbejde med forretningsrejser.

Efter tiden i Italien startede Marcus på In-Italia i København, hvor han var en del af (og fortsat er) at lancere In-Italia og siden hen også In-France på det svenske marked. Foruden kundekontakt har Marcus arbejdet meget med både markedsføring og produktudvikling. Dermed er han en all around’er, der har en bred og mangeårig erfaring inden servicefaget, og han taler foruden svensk som modersmål også flydende dansk, italiensk og engelsk.

Hvad laver Marcus hos Hideaways? Marcus elsker at formidle og øse ud af sine erfaringer fra sine rejser i Sydeuropa – og han ved, at et ”gemmested” med Hideaways skal passe til dine ønsker og behov – det er ikke bare en seng at sove i, men ligeså meget selve oplevelsen og resten af ferien, der skal tages hensyn til.

Vil du vide mere om Marcus? Han er født og opvokset i Ystad på den sydskånske kyst, men bor i dag i Malmø. Hans store passion (foruden sport) er mad og vin…og gerne i kombination med rejser. Marcus kender bedst Italien af Hideaways’ rejsemål, et land han har besøgt på kryds og tværs. Også Frankrig og ikke mindst Spanien er han godt begået i, og særligt Provence og Andalusien får hans smilehuller til at vokse.