Marie Kaalund WintherMaries profil på Hideaways

Kontakt Marie på: info@hideaways.dk

Baggrund: Sommerhusbranchen var Maries entré i servicefaget for snart 15 år siden, og hvis vi kender hende ret, så fortsætter hun resten af sin karriere indenfor samme felt. Hun har i mange år været ”udenlandsdansker” og arbejdet som rejseleder i Italien, Norge og Spanien. Siden 2007 har hun boet fast i København og arbejdet med bl.a. MICE og incentives hos Albatros Travel. Indtil august 2012 har Marie været en fast del af teamet hos PortugalBureauet og Kulturrejser Europa med ansvar for bl.a. produktion og salg af individuelle rejser og grupper.      

Hvad er Marie særlig glad for hos Hideaways: For Marie er det fantastisk at kunne tilbyde hele Danmark håndplukkede hoteller ud fra et koncept, der ikke tidligere er set i den danske rejsebranche. Hideaways har specialiseret sig i produktet. Uanset hvor du vælger at rejse hen, kan du som gæst forvente samme oplevelse på vores udvalgte hoteller til priser, hvor de fleste kan være med indenfor feriebudgettet. 

Vil du vide lidt mere om Marie? Hun er opvokset med vesterhavssand mellem tæerne, og selvom hun har boet adskillige år i København, så er dialekten fortsat præget af hendes vestjyske rødder. Det kan være svært at holde Marie inden for Danmarks grænser – bl.a. er Portugal et af hendes yndede tilflugtssteder, men også Kroatien har vundet hendes kærlighed. Marie har besøgt samtlige rejsemål du finder hos Hideaways.

Du kan følge Marie på Google+

Læs blogindlæg skrevet af Marie