Marie Burheim Marie Burheim

 

Senior Production Manager

Kontakt Marie på: marie.burheim@hideaways.se

Baggrund

Under gymnasietiden besøgte Marie Italien - og blev så forelsket i landet og byen Rom, at hun flyttede dertil efter uddannelsen. Da hun nogle år senere vendte tilbage til Sverige for at uddanne sig i turisme og rejseliv, var hensigten til dette en fremtid i Italien. Men da det ene spændende job efter det andet dukkede op, så var det naturligt at hun blev hjemme istedet. Marie har i dag en solid erfaring i branchen og sætter en ære i at vejlede sine kunder med en personlig service. 

Utallige Italien-rejser er det blevet til gennem årene og på sin seneste arbejdsplads, hvor hun har været produktchef i 17 år, har hun blandt andet haft Italien som speciale. Hun har efterhånden set mere af landet end italienerne selv og det er altid en selvfølge, når hun skal planlægge sin egen ferie. Som hun selv siger: man kan aldrig få nok af Italien! 

Hvad laver Marie hos Hideaways? 

Marie hjælper til med at håndplukke og administrere vores yndlingssteder - en opgave som hun virkelig brænder for. Hun arbejder både med Italien og vores øvrige lande. Udover Hideaways, så er Marie også aktiv i produktionsarbejdet hos In-Italia. 

Mere om Marie: 

Marie er født på Österlen i Skåne, men har boet i Helsingborg, størstedelen af sit liv. Hun tilbringer oftest sine feriedage i enten Italien eller Frankrig og for det meste en kombination af disse to, da hun mener at de supplerer hinanden rigtig godt. Mad og vin er ligemed det gode liv for Marie. Hun elsker at lave mad og er meget inspireret af Middelhavet, da hun mener at det er her, det bedste køkken findes. 

I Frankrig er det helt klart Provence og Rivieraen som er farvoritterne, men i Italien har hun svært ved at vælge. Hver region har sin egen charme, sine egne specialiteter hvad angår mad og vin, og sine egne kulturskatte samt seværdigheder. Hvis hun absolut skulle vælge, så ville det nok være Siena-området i Toscana, især omkring San Quirico d'Orcia og Pienza. Guddommeligt smukt og balsam for sjælen, som hun selv udtrykker det.