Nyt rejsebureau vil være trendsætter

Hideaways er et nyt, gennemført rejsekoncept med speciale i at finde og udvælge små, håndplukkede hoteller beliggende tilpas langt væk fra masseturismens epicentre

- Fremtidens rejselystne publikum ønsker unikke og autentiske ferieoplevelser uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vi ser os selv som pionerer inden for denne måde at arrangere rejser på, der meget vel kan gå hen og blive trendsættende for, hvordan danskerne ønsker at rejse i fremtiden’.

Sådan lyder udmeldingen fra Marie Kaalund Winther, der er medejer og en af initiativtagerne til det nye nicherejsebureau, Hideaways.

- Vi tror på, at hideaways bliver et begreb i fremtiden, ligesom all inclusive-konceptet blev det for år tilbage, fortæller Marie Kaalund Winther.

Håndplukkede og udvalgte gemmesteder

’Hide’ betyder at gemme og ’away’ kan oversættes med væk. Så et hideaway er et ’gemmested’ eller fredfyldt åndehul. Nøgleord som charme, lokalkolorit og kvalitet er gennemgående temaer.

Et typisk hideaway er en vingård i Toscana, en posada i Andalusien, et boutique-hotel i Umbrien eller en quinta i Portugal. Ens for alle er, at de er små hoteller med en god standard, spændende historie og en smittende karisma. Nærhed er et gennemgående tema. Derfor er et hideaway sjældent at finde i en hotelkæde, men det er som regel familieejet og har været det i generationer.

De hoteller, der slipper igennem nåleøjet, råder typisk over 15-25 værelser. Ofte står værterne selv i køkkenet og tilbereder måltider med lokalproducerede og friske råvarer. Det er en del af ferieoplevelsen, ligesom swimmingpoolen, beliggenheden og atmosfæren er det.

- Vores indgangsvinkel er, at vi skal kunne sætte ansigt på vores samarbejdspartnere, ligesom at de skal vide, hvem vi er. For os er det at være ”et nummer i rækken” fremmedord – vi er på fornavn med hotelejerne, og vi kender til deres baggrund og historie. Det er en vigtig faktor, når vi tilbyder dette nicheprodukt. Derfor vil en gæst fra Hideaways ofte blive modtaget som ”ven af huset” uanset rejsemål, hvilket understøtter konceptet, mener Marie Kaalund Winther.

En blåstempling, du kan stole på

- Nogle drømmer om at komme ud og rejse. Andre tager afsted på drømmerejsen. Hideaways hjælper med at realisere drømmen, og vi har specialiseret os i disse små livsnyderhoteller, hvor mange i din og min omgangskreds (endnu) ikke har været’, fortæller Marie Kaalund Winther.    

- Vi har personligt besøgt og vurderet alle vores hideaways. Hvis vi besøger et hideaway, som vi ikke mener passer ind i konceptet, siger vi pænt ”nej tak” til et fremtidigt samarbejde. Vi skal have en god mavefornemmelse - alfa og omega er, at vi har lyst til at komme tilbage og selv holde ferie. Først når disse og mange andre kriterier er opfyldt, sender vi anbefalingen videre til vores gæster – vel at bemærke hvis pris og kvalitet hænger sammen. Det hele handler nemlig om troværdighed. Vores gæster skal kunne føle sig sikre på, at vi har et indgående kendskab til vores produkter, som vi personligt lægger navn til i vores beskrivelser, og at vores priser er konkurrencedygtige’, fortæller Marie Kaalund Winther.  

Pressekontakt:

Marie Kaalund Winther

Marie Kaalund Winther

Tlf. : +45 20 95 50 21

Mail: marie@hideaways.dk

Fakta:

-       Hideaways tilbyder pakkerejser til ItalienSpanienPortugal og fra april også til Malta og Grækenland

-       Initiativtagerne bag Hideaways er erfarne kræfter fra rejsebranchen med over 40 års erfaring

-       Hideaways kvalitetsvurderer ud fra kriterier som standard, romantisk touch, beliggenhed, familievenlighed, pris og kvalitet

-       Skræddersyede bilrundrejser, pakkerejser og kør-selv-ferier

-       På Hideaways.dk kan du bestille din rejse online - døgnet rundt

 

Hideaways er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2454 og Danmarks Rejsebureau Forening