Sådan bestiller du din rejse hos Hideaways

Det er hurtigt, nemt og sikkert at bestille din rejse online på Hideaways.dk, og du kan vælge at bestille en rejse, hvor fly, hotel og evt. billeje eller transfer er inkluderet i prisen eller vælge "kun hotel" i søgemaskinen, hvis du selv vil stå for transporten til rejsemålet og under ferien.

Ved du allerede hvilket hotel, du ønsker at besøge?

Hvis du allerede ved, hvilket hotel eller hvilken lejlighed eller villa, du ønsker at bestille, så kan du øverst i højre hjørne indtaste navnet på stedet i søgefeltet, og så vil du automatisk blive ført til den side, hvor "dit" hotel findes. Herfra kan du vælge, hvilken type af rejse, du kigger efter ("kun hotel" eller pakkerejse) og ønskede rejsedatoer samt antal personer i hvert værelse (hvis du ønsker mere end et værelse el. en lejlighed, så kan du klikke i boksen med "Værelser" for at tilføje flere). Herefter at det blot at trykke på søgeknappen, og snart vil mulighederne blive vist for dig.

Når du har valgt dit værelse el. lejlighed, så kan du klikke på 'fortsæt' - og hvis har har valgt en pakkerejse med fly, så vil det være på næste side, at du skal vælge din ønskede flyrute (du vil se filtreringsmuligheder som en hjælp til at forenkle din søgning). Herefter går det step by step, for på de efterfølgende sider vil du automatisk blive spurgt, om du ønsker f.eks. at tilføje en lejebil eller transfer fra lufthavnen t/r (kun for pakkerejser), inden at du kommer til dine oplysninger med navne ifl. pas, adresse, tilføje eventuel afbestillingsforsikring o.s.v. - og til sidst skal du gå videre til betaling. Så snart at betalingen er gennemført, så vil du modtage en bekræftelse på mail inden for et par minutter - og kig gerne i dit spam-filter, hvis ikke du kan se mailen.

Ved du hvilket land eller rejsemål, som du bare vil opleve?

Det er næsten ligeså nemt at søge frem som ovenfor: ) For så kan du gøre akkurat samme øvelse som ovenfor - altså skrive din ønskede destination i søgefeltet øverst på hjemmesiden i højre hjørne - og så er fremgangen identisk (mere eller mindre). For når du har søgt med "kun hotel" eller pakkerejse, datoer og antal personer, så vil der efter, at du klikker på "Søg", vises en liste på samme side med de mulige hoteller og lejligheder, der er ledige i perioden.

For at gøre det nemt for dig, så kan du også filtrere og mindske antallet af hoteller ved at klikke i f.eks. kategori, faciliteter og maksimal pris o.s.v. Hvis du er relativ åben overfor typen af hotel eller lejlighed, så vil vi anbefale dig ikke at sætte for mange filtre på, da det kan betyde, at du får vist færre resultater. Herefter vælger du dit hotel og fortsætter på samme måde som forklaret ovenfor.

Er du helt åben for, hvor du skal hen? Der er hjælp at hente: )

Er det for dig underordnet, hvor ferien skal gå hen? Hvis det kan være alt fra et boutiquehotel på Algarve til en storbyferie i Madrid eller en badeferie på Mallorca, så er der råd for, hvordan du finder frem til den helt rigtige rejse - nemt og bekvemt. For så vil vi anbefale dig at bruge "rejsetemaerne" eller "hoteltyperne" i menuen som inspiration. Her er alt fra børnevenlige steder til voksenhoteller, lejligheder, villaer og andre spændende temaer og typer som luksusferie, vingårdsferie, SPA & wellness, bilrundrejser og meget mere...

Så snart at du har klikket på dit tema eller din type i menuen, så kan du frit søge ud fra et specifikt land, således at du f.eks. ser alle de steder i Thailand, Spanien, Italien, Portugal eller Grækenland, som passer til din personlighed. Herefter er det som i de to foregående afsnit, hvad angår søgningen og bestillingen - du kan filtrere til og fra og gå videre i processen med eller uden flyrejse, billeje eller transfer - hvis du ønsker mest mulig tryghed, så vil vi anbefale dig at søge en pakkerejse inkl. fly, hvor dine rettigheder som gæst styrkes, da du så vil være omfattet af rejsegarantien og pakkerejseloven .

Husk at du finder svar på de ofte stillede spørgsmål i vores FAQ, herunder også spørgsmål om bestilling af rejser, betaling m.v.

FAQ - ofte stillede spørgsmål når du rejser med Hideaways