Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi gerne give dig den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du selv skræddersy din drømmerejse her på vores hjemmeside, når det er mest bekvemt for dig. Du vælger selv hvornår, hvor lang tid og hvorfra du ønsker at rejse.

Nedenstående finder du information om de forskellige rejseformer, som du kan vælge imellem. 

  1. Kun hotelophold
  2. Hotelophold + flyrejse
  3. Hotelophold + flyrejse + billeje
  4. Hotelophold + flyrejse + transfer (delt el. privat)

Du kan vælge mellem disse varianter i søgemaskinen og alle varianter kan bookes online.

Hvilken lufthavn ligger tættest på dig?

Hideaways har en moderne og teknisk platform, der gør det nemt og bekvemt at bestille din ferie online. Vi har håndplukket hotellerne, så du blot skal sørge for at vælge din favorit. På de fleste rejsemål tilbydes flyrejser fra både Billund, Aalborg, København og Hamborg - og du kan rejse i det antal dage, der passer dig. Da et hideaway sjældent ligger inde i byen, anbefaler vi dig at have en lejebil til rådighed under opholdet - alternativt transport mellem lufthavnen til hotellet og vise versa.

Bilrundrejser

En bilrundrejse er en spændende måde at opleve flere sider af en eller flere regioner. Du bor på flere forskellige hoteller - det vil typisk være 2-3 forskellige hideaways alt efter hvilken bilrundrejse, der passer bedst til dig. I prisen indgår de beskrevne hoteller, måltider og flybillet. Bilen vælges og bestilles i bookingens step 3 og læs mere om billeje generelt neden for.

Lej en bil og kom hurtigt fra A til B

Det er oplagt at opleve endnu mere på din ferie med en lejebil, og da de fleste af vores hideaways ligger på landet, har vi valgt at give dig mulighed for at bestille en lejebil samtidig med bestillingen, så du opnår den bedst mulige pris på din rejse. Hideaways formidler billeje gennem det tyske firma Auto Europe - læs mere om billeje.

Pakkerejser og rejsegaranti

Hideaways har naturligvis stillet rejsegaranti. Når du køber en rejse med fly og hotel, så er du automatisk dækket af denne garanti, uanset hvor du rejser til og fra.

Læs mere om rejsegaranti

Hvad skal du vælge - feriebolig eller hotel?

Hotelophold

Hvis du ønsker at være lidt magelig på din ferie, kan du vælge at bo på hotel. Her er der altid inkluderet morgenmad og daglig rengøring (hvis ikke andet er nævnt). Du kan oftest vælge mellem flere forskellige værelsestyper (samtlige værelser har naturligvis eget bad og toilet): Dobbeltværelse, enkeltværelse, familieværelse eller opgradere til deluxe, superior eller måske en suite. Mange af vores hideaways tilbyder desuden værelser med balkon eller udsigt til hav eller bjergområde. Læs mere om værelsestyper under det enkelte hideaway.

Feriebolig og lejlighed

En feriebolig har oftest lidt mere plads end et almindeligt hotelværelse. Her er altid køkken/kitchenette, så du selv kan lave mad. Du finder forskellige typer af ferieboliger i vores program: Fra studio-lejlighed til selvstændige villaer. Førstnævnte er den mindste type af feriebolig, hvor opholdsrum og soveværelse er slået sammen. Desuden tilbyder vi flere steder både 1, 2 og 3-værelses lejligheder, hvor der er plads til den store familie eller en gruppe af venner. Så uanset om der er to eller 12 personer, kan Hideaways tilbyde en passende feriebolig. De fleste steder, hvor Hideaways tilbyder ferieboliger, har du mulighed for at tilkøbe morgen- og aftensmad, hvis du ikke ønsker at lave maden selv. Alle ferieboliger har eget bad og toilet, og de store har desuden oftest flere badeværelser. Læs mere om mulighederne under de enkelte ferieboliger.

Information om flyrejser

Her finder du informationer om vores flyrejser. I selve bookingvinduet kan du desuden se flytider m.m. Vi samarbejder såvel med luftfartsselskaber og lavprisselskaber, der ofte flyver direkte til rejsemålene. F.eks. SAS, Primera, Air Berlin, Norwegian, Vueling, Alitalia, TAP Air Portugal, Atlantic Airways, EasyJet m.fl.

Desuden kan du rejse med flyselskaber som Lufthansa, Air France og KLM med et flyskift undervejs. Du finder altid de nøjagtige informationer om flyselskaber, flytider m.m. i prisoversigten, når du søger din rejse ud fra dine valgfrie rejsedatoer.

Priser

Alle priser er pr. person og inkluderer flyskatter og afgifter. Dog ikke lokale turistskatter, der efterhånden opkræves de fleste steder i Sydeuropa. Disse særskilte skatter betales som oftest direkte til hotellet. Alt efter hvilken type af hotel eller feriebolig, du har bestilt, skal du beregne ca. EUR 1-4 pr. person pr. dag.

Vi gør opmærksom på, at ovenstående informationer og fakta løbende opdateres, hvorfor vi altid henviser til den aktuelle information, der fremgår i prisoversigten på de enkelte rejser samt i vores rejse- og betalingsbetingelser. Læs mere om betingelser bår du rejser med Hideaways.

Mere information om rejser med Hideaways

Hvis du mod forventning ikke finder den information, du søger efter her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen til at svare på dine spørgsmål. Alternativt er du velkommen til at benytte vores online chat eller skrive til os pr. mail. Du kan også læse mere om, hvem vi er eller få inspiration til din rejse på vores blog, der også indeholder mange flere fotos fra vores vej rundt blandt Hideaways rejsemål.

Se alle rejser til Italien

Se alle rejser til Portugal

Se alle rejser til Spanien

Se alle rejser til Grækenland

Se alle rejser til Tyrkiet

Se alle rejser til Frankrig

Se alle rejser til Malta

Se alle rejser til Cypern