CO2-neutralt website

Flyrejser er en af de store kilder til CO2-udledning, men også strømforbrug til f.eks. hjemmesider udleder meget CO2. Hideaways ønsker at gøre vores til at beskytte miljøet og har valgt bl.a. at deltage i et dansk klima-initiativ; IngenCO2.

I vores daglige arbejde forsøger vi også at passe på miljøet og tilskønner altid vores hoteller i programmet til det samme. Nogle hoteller har ligefrem gjort det til en del af deres koncept, og dem har vi skrevet om i rejsetemaet Eco-friendly.

CO2 neutralt website Hideaways

 

Baggrunden for initiativet ” CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag er årsag til mere CO2-udledning end f.eks luftfarten grundet det store strømforbrug.

CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder, (eks. vindmøller) og deltagelse i CO2-reducerende projekter.  For at sikre at pengene går til de rigtige formål er Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

Initiativet går ud på, at virksomheder – går sammen om at neutralisere den CO2, deres hjemmesider udleder. Det gør man ved at købe "CO2" andele.

Ordningen ” CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk som er delvist ejet af Videnskabsministeriet og Østjysk Innovation.

Du kan læse mere om ordningen og se Hideaways certifikat.