Sociale medier

Vi er til stede på en række sociale netværk, så du altid kan følge med hvad der sker hos Hideaways, samt blive inspireret!

Flyrejser er en af de store kilder til CO2-udledning, men også strømforbrug til f.eks. hjemmesider udleder meget CO2. Hideaways ønsker at gøre vores til at beskytte miljøet og har valgt bl.a. at deltage i et dansk klima-initiativ; IngenCO2.

I vores daglige arbejde forsøger vi også at passe på miljøet og tilskønner altid vores hoteller i programmet til det samme. Nogle hoteller har ligefrem gjort det til en del af deres koncept, og dem har vi skrevet om i rejsetemaet Eco-friendly.

CO2 neutralt website Hideaways

 

Baggrunden for initiativet ” CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag er årsag til mere CO2-udledning end f.eks luftfarten grundet det store strømforbrug.

CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder, (eks. vindmøller) og deltagelse i CO2-reducerende projekter.  For at sikre at pengene går til de rigtige formål er Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

Initiativet går ud på, at virksomheder – går sammen om at neutralisere den CO2, deres hjemmesider udleder. Det gør man ved at købe "CO2" andele.

Ordningen ” CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk som er delvist ejet af Videnskabsministeriet og Østjysk Innovation.

Du kan læse mere om ordningen og se Hideaways certifikat.