Tryghed når du rejser

Når du rejser, er tryghed altafgørende for, at du får en god ferieoplevelse. Den skal sidde lige i skabet hvér gang. Derfor har vi, foruden alt det hjerteblod vi ligger i hver enkelt rejse med Hideaways, også sikret os selv og især dig i tilfælde af, at noget uventet skulle ske.

Tryghed før, under og efter rejsen

 

Før afrejse

Hjemmesiden Hideaways.dk er omdrejningspunktet i vores rejsebureau, men selvom vi har gjort alt for, at du kan finde så mange informationer online som muligt, og at du kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse online, er det vigtigt at du altid føler, der er mennesker bag skærmen. Du kan kontakte os på mail, chat og telefon.

Vi har stillet rejsegaranti i Rejsegarantifonden nr 2786. Vi har tegnet en udvidet ansvarsforsikring hos Gouda Rejseforsikring, og vi er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF).

Det betyder, at du og dine medrejsende er sikret økonomisk, og at vi som rejsebureau deltager aktivt i udviklingen af den danske rejsebranche.

Læs mere om Danmarks Rejsebureau Forening

Læs mere om Gouda Rejseforsikring

Læs mere om Rejsegarantifonden

Læs mere om mulighed for tilkøb af rejseforsikring gennem Gouda

Læs mere om mulighed for tilkøb af afbestillingsforsikring gennem Gouda

Under rejsen

Selvom du rejser på egen hånd, så har du altid mulighed for at komme i kontakt med os eller vores samarbejdspartnere. Nærmere information vil stå beskrevet i det materiale, som du modtager sammen med rejsedokumenterne.

Efter rejsen

Hos Hideaways følger vi dig hele vejen, fordi vi ved, hvad god service betyder. Derfor vil vi oftest også kontakte dig efter hjemkomsten, da vi gerne hører din mening og bedømmelse.