Rejsegaranti

Hideaways Rejser er medlem af Rejsegarantifonden i Danmark og har medlemsnummer 2786

Du er derfor som gæst hos Hideaways dækket af rejsegarantien, ligesom vi er forpligtet til at følge pakkerejseloven, når du bestiller en pakkerejse.

Danmarks Rejsebureau Forening
Hideaways Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening læs mere her

Udviddet ansvarsforsikring igennem Gouda
Hideaways Rejser har tegnet udvidet ansvarsforsikring, der dækker alle gæster, som rejser med Hideaways

Det skal være nemt, trygt og ikke mindst sikkert at rejse med Hideaways!
Du er altid beskyttet af vores rejsegaranti, når du bestiller en pakkerejse (hvor der indgår mindst to ydelser f.eks. fly og hotel) hos Hideaways - uanset hvor du rejser fra.

Hideaways er en del af SignaTours som også tæller rejsebureauet In-Italia. I overensstemmelse med dansk, norsk og svensk lov (pakkerejseloven) skal rejsebureauer, der sælger rejser med to eller flere ydelser stille en rejsegaranti. I Danmark er Hideaways Rejser medlem af Rejsegarantifonden og i Sverige varetager Kammarkollegiet, som er det svenske svar på Rejsegarantifonden, denne opgave. 

Hideaways er drevet af passionerede og erfarne kræfter indenfor rejsebranchen. Hideaways er et skandinavisk rejsebureau og vi tilbyder rejser fra Danmark, Norge og Sverige. Vort hovedkontor ligger i København, og vi har salgskontor i Helsingborg.

Information om Rejsegarantifonden
Læs om rejsegaranti i Danmark, Sverige og Norge

Virksomheder, der markedsfører og sælger pakkerejser, f.eks. fly og ophold på samme faktura, er forpligtede til at stille en sikkerhed overfor alle kundeindbetalinger. Denne forpligtelse har en virksomhed, der kun sælger enten flyrejse eller ophold, ikke. Det betyder f.eks. at luftfartsselskaber eller virksomheder, der blot varetager indkvartering ikke stiller denne sikkerhed i forbindelse med en reservation.

Information om Kammarkollegiet
Kammarkollegiet har en vigtig rolle i den svenske regering. Deres viden og ekspertise spænder over mange områder. De har over 35 forskellige opgaver for regeringen. Kammarkollegiet har ekspertise i jura, økonomi, indkøb, forsikring, kapitalforvaltning og administration. Kammarkollegiet administerer bl.a. rejsegaranti i Sverige.

Her kan du se hvad Hideaways har stillet i rejsegaranti

Senest opdateret d. 05.05.2017.