Langtidsrejser med Hideaways

- specialist i håndplukkede hoteller og ferieboliger

 

Flere og flere har rejser på langtidsferie og hos Hideaways kan du på alle rejsemål bestille en langtidsrejse. Langtidsrejser er normalt på 3 eller 4 uger, men alle vores hoteller og ferieboliger tilbyder ophold i nøjagtig den periode du ønsker. De fleste som rejser på langtidsrejser i Europa vælger at "flytte" væk fra den danske vinter, og det er da også her du finder de fleste tilbud fra hoteller og feieboliger. Går ferien til oversøiske rejsemål som Thailand eller USA er vintermånederne også oplagt til en lang ferie i et behageligt klima.

 

Rejsemål

 

Hos Hideaways finder du rejsemål til langtidsrejsen i lande som Italien, Spanien, Grækenland, Malta og Portugal. Hold f.eks langtidsferie på Algarve, eller Madeira i Portugal, på Sicilien eller i Sorrento i Italien eller Andalusien og Mallorca i Spanien. Læs mere om alle rejser under de forskellige rejsemål.

 

Langtidsferie med rabat

 

Når man bor i 3 uger eller længere på et hotel eller i en feielejlighed kan man opnå gode rabatter. Disse rabatter giver vi naturligvis direkte til vores gæster som bestiller en langtidsrejse hos Hideaways. Hotellerne spare en del penge på ikke at skulle gøre rent og skifte sengetøj etc. og så er det jo normalt i lavsæsonnen vi danskere rejser på langtidsferie. Se alle tilbud på langtidsrejser inkl. rabat i oversigten.

 

Design din egen langtidsrejse

 

Hos Hideaways kan du selv bestemme hvor, hvornår  og hvorlang tid du ønsker at rejse på langtidsferie. Du kan vælge at bo på flere hoteller eller ferieboliger eller vælge om du vil bestille en langtidsrejse inkl. flyrejse, ophold og lejebil, eller selv stå for transporten og kun bestille hotel eller ferielejlighed hos os. Kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsfeie 100% efter dine øsnker og behov.

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér