Når du rejser uden børn, kan det være befriende at være på et ”adults only” hotel, kun for voksne. På Komandoo Maldives Island Resort kan du holde en romantisk voksenferie i luksuriøse omgivelser. Hotellet ligger på en frodig og fredfyldt, lille ø, der er en del af Lhaviyani Atollen. Opholdet er med fuldpension, men hvis du ikke gider at bekymre dig om noget som helst på ferien – heller ikke hotelregningen – kan du bestille opholdet med All Inclusive hjemmefra. 

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Forestil dig, at du vågner en morgen og træder ud på din terrasse. Herfra træder du direkte ud på en strand med det fineste sand og en betagende udsigt over det klare, turkisblå hav. Du har ikke langt fra din seng til en morgendukkert. Du kan sågar vælge en villa på pæle direkte i havet i stedet for i en villa på stranden – hvis du foretrækker at kunne hoppe direkte i bølgerne fra din terrasse, Du er vågnet op på Maldiverne, og du er på ferie på Komandoo Maldives Island Resort. Det bliver en uforglemmelig ferie.

Dit eget spot på stranden

Efter morgendukkerten er du måske så småt ved at være sulten. Du bevæger dig ned til ”Falhu Restaurant” hvor du kan nyde den store morgenbuffet, enten indendørs i den hyggelige restaurant med sand på gulvet, eller på den udendørs terrasse med udsigt over lagunen. Efter morgenmaden er det måske tid til at smide dig i en solseng med en god bog. Eller hvad med at gå ”øen rundt” langs stranden og se, om der er et nyt spot, du gerne vil gøre til dit? Hvis det er højvande, vil jeg anbefale dig at snorkle ved ”husrevet”, der er øens eget koralrev ca. 200 m fra stranden, der roses af mange for at være meget smukt og spændende og med gode chancer for at se både havskildpadder, rokker og selvfølgelig en masse farvestrålende fisk. 

”Sense of touch”

Kokkene i ”Falhu Restaurant” har anrettet en varieret buffet med kolde og varme retter, som står klar, hvis du er sulten efter din snorkletur. Det kan være rart at komme lidt ind i skyggen – men udsigten fra terrassen er nu også skøn. Efter frokosten anbefaler jeg et afslappende besøg i ”Duniye Spa”, der tilbyder en lang række indbydende massagebehandlinger, bl.a. signatur-behandlingen, ”Sense of Touch”, der kombinerer afrikanske og orientalske massageteknikker, kombineret med varme urter som ingefær og citrongræs. 

Mens du nyder solnedgangen

Jeg er sikker på, at du når et par svømmeture mere, inden det er tid til aftensmad. Men hov, mon ikke du skulle tage en ”sundowner” i ”Thundi Bar” først, mens du nyder solnedgangen? Bagefter venter den gode buffet, og er det en ganske særlig aften, og får du lyst til at ”spise ude”, kan du enten bestille bord i a la carte restauranten, ”Aqua”, eller du kan tage turen til søsterhotellet, Hurawalhi, og spise middag i deres spektakulære undervandsrestaurant (begge restauranter er mod ekstra betaling). Efter en aftentur på stranden er det tid til at gå til ro. Og det bedste af det hele: I morgen vågner du igen op på Komandoo Maldives Island Resort, og ferien på Maldiverne fortsætter!

Derfor skal du vælge Komandoo Maldives Island Resort

 • Fordi du gerne vil bo på et adults only hotel 
 • Hvis du forventer høj standard
 • Her kan du bo i i en ”water-villa” på pæle direkte i havet
 • Fordi du kan bestille opholdet med All Inclusive
 • Her er fine sandstrande og koralrev tæt på øen
 • Hotellet har et indbydende spa-center med massagebehandlinger

Godt at vide om Komandoo Maldives Island Resort

Hotellet er kun for voksne og har en aldersgrænse på 18 år.

All Inclusive konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet. 

Receptionen hjælper gerne med at bestille bord på søsterhotellet, Hurawalhi Resorts spektakulære undervandsrestaurant, ”5.8 Undersea Restaurant” samt arrangere transport tur/retur. 

Water-villaer er bygget på pæle i vandet med direkte adgang til lagunen via trappe fra din terrasse. 

Hotellet tilbyder håndklædeservice til strand og pool, så du behøver ikke at fylde kufferten med håndklæder. 

Læs mere om Komandoo Maldives Island Resort

Officiel kategori

Hideaways' kategori

3012 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

Værelser

Her er 65 villaer i forskellige kategorier, som kan være med jacuzzi, ligge ud mod havet, ja, tilmed være inklusive vandflyver. De villaer, der hedder villa (water), er bygget på pæle i vandet med direkte tilslutning til lagunens vand via en trappe fra din terrasse.

Faciliteter i villaerne:

 • Aircondition
 • Satellit-TV
 • Safetyboks
 • Minibar (mod betaling)
 • Elkedel
 • Badeværelse med bruser, badekåbe (kimono) og hårtørrer.
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Komandoo Maldives Island Resort:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Lhaviyani Atoll
07070 Komandoo

Koordinater

Latitude: 5.4939
Longitude: 73.4242

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.