Hvis dine forventninger til en drømmeferie på Maldiverne er at bo på et luksusresort på en privat koralø med fine, hvide sandstrande, dejlig mad, et højt serviceniveau og indbydende værelser og villaer, så kan Velassaru Maldives være det helt rigtige sted for dig. Dette eksklusive hideaway ligger på en lille frodig koralø i South Male Atollen, og havet omkring øen er klart i smukke nuancer af blå og turkis.

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

En ferie på Maldiverne er ren afslapning. På Velassaru Maldives inviterer sandstrandene til, at du finder dit eget sted at slappe af, nyde solen, havet og hinanden. Hvis solen bliver for meget, kan du enten søge skygge i hotellets frodige have med svajende palmer, eller du kan besøge hotellets spa, hvor 10 pavilloner bygget på pæle i havet byder på afslappende massagebehandlinger i private rammer med en fantastisk havudsigt. Prøv fx ”Veassaru Signature”, hvor du kan glæde dig til 150 minutters absolut velvære, der starter med en ”Lagoon Coral Scrub” efterfulgt af body wrap med basilikum og kokos. Herefter får du hovedbundsmassage og en helkropsmassage med kokosolie. Behandlingen afsluttes med en forfriskende ansigtsbehandling. Dét er ren afslapning!

Verden under havoverfladen

En ferie på Maldiverne er også en ferie på og i havet. Koralrevet tæt på Velassaru giver dig mulighed for at udforske den forunderlige verden under havoverfladen, og både nybegyndere og øvede snorklere kan få fine oplevelser her. Hotellets eget dykkercenter, ”Immersion Dive”, tilbyder PADI-certificerede dykkerkurser, hvis du får smag for at udforske koralrevene yderligere. Hvis du foretrækker at være ”oven vande”, kan du tage med på Velassarus bådture eller prøve kræfter med windsurfing, stand-up paddling eller kajakroning. Hvis du bare gerne vil gå ture i vandkanten eller svømme i det klare hav, har du de bedste betingelser her på Maldiverne. 

Fine, æstetiske retter

En ferie på Maldiverne er for de fleste også en ferie med dejlig mad. Velassaru Maldives har hele 5 forskellige restauranter og 2 barer. Opholdet kan bestilles med morgenmad, halvpension eller fuldpension, og de bestilte måltider nydes fra en stor, varieret buffet i restauranten, ”Vela”. A la carte restauranterne inkluderer bl.a. den japanske restaurant, ”Teppanyaki”, hvor du kan glæde dig til fine, æstetiske retter fra det japanske køkken, serveret med en panoramisk havudsigt. Velbekomme.

Velkommen til Velassaru Maldives. Og velkommen til din ferie på Maldiverne.

Derfor skal du vælge Velassaru Maldives

 • Fordi du gerne vil bo eksklusivt og i rolige omgivelser
 • Her kan du vælge at bo i en ”water-villa” på pæle direkte i havet
 • Hotellet har et indbydende spa-center med afslappende massagebehandlinger
 • Her er fine, hvide sandstrande og koralrev tæt på øen
 • Her kan du bo i villa med privat pool

Godt at vide om Velassaru Maldives

A la carte restauranterne er ikke inkluderet i halv- og fuldpension men er mod ekstra betaling. 

Water-villaer er bygget på pæle i vandet med direkte adgang til lagunen via trappe fra din terrasse.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til strand og pool, så du behøver ikke at fylde kufferten med håndklæder. 

Hotellet tilbyder forskellige aktiviteter et par gange om ugen, inkluderet i opholdets pris, herunder morgen-cruise på havet, guidede snorklingture til ”husrevet” og solnedgangs-yoga på stranden. 

Af sikkerhedsmæssige hensyn må børn under 12 år ikke indkvarteres i water-villaer og water-bungalows. 

Læs mere om Velassaru Maldives

Officiel kategori

Hideaways' kategori

2223 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

Værelser

Velassaru Maldives har 129 pænt indrettede villaer og værelser i bungalow-stil. Alle værelseskategorier har terrasse/udeområde samt faciliteter som aircondition, loftsvifte, minibar, te- og kaffefaciliteter, TV, DVD-afspiller, telefon, Wi-Fi, deponeringsboks samt badekåbe, slippers og hårtørrer. Hotellet tilbyder håndklæder til strand og pool. Nogle værelser og villaer har privat pool. Water-villaer og water-bungalows er bygget på pæle i havet med direkte adgang til havet via trappe fra terrassen. Disse værelsestyper har af sikkerhedsmæssige hensyn en aldersgrænse på 12 år. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Velassaru Maldives:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

39 Orchid Magu, Po Box 2015, Malé 20-02, Republic ,39
2015 South Male Atoll

Koordinater

Latitude: 4.1215
Longitude: 73.4371

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.