Øen Vilamendhoo ligger er en del af South Ari Atollen og er 900 m lang og 250 m bred. Her ligger Vilamendhoo Island Resort, der er et stort ø-resort med gode faciliteter og mulighed for All Inclusive. Her er både en familiedel og en ”adults only” del, og du kan vælge mellem at bo i værelser eller i villaer, enten på land, tæt på eller direkte på stranden, eller på pæle i havet med direkte adgang til lagunen fra din terrasse. 

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Det er ikke tilfældigt, at valget ofte falder på Vilamendhoo Island Resort & Spa, når familien skal vælge det rigtige sted til den store generationsferie på Maldiverne. Hotellet er med sine 194 værelser og villaer et af de største i vores program, men her er god plads, og du kan fx sagtens kan finde dit eget sted på den fine sandstrand, der strækker sig rundt om øen. Hotellet er af høj standard, men prisen er lige lidt lavere end på mange af de 5-stjernede hoteller på Maldiverne, så her rækker feriebudgettet også lidt længere. 

Mulighed for All Inclusive

Opholdet er med fuldpension, og de tre daglige måltider serveres fra en stor buffet, der varierer med forskellige temaer til aftensmaden. Hvis du gerne vil ”spise ude”, tilbyder hotellet også to forskellige a la carte restauranter, hvor den asiatiske restaurant er for hele familien, mens ”Hot Rock Restaurant” kun er for voksne. Hvis du vil gøre ferien ekstra bekvem, kan du bestille opholdet med All Inclusive hjemmefra, hvor også snacks, udvalgte drikkevarer og forskellige aktiviteter er inkluderet i prisen. 

Livet under havoverfladen

Uanset, om du allerede har erfaring med at udforske livet under havoverfladen, eller om du er nybegynder, tilbyder Vilamendhoo Island Resort & Spa virkelig gode rammer for både snorklere og dykkere. Du kan nemt svømme ud til husrevet med snorkeludstyr og betragte de farvestrålende fisk og skildpadder – og måske en babyhaj. Du kan også tage eller opgradere dit PADI-dykkercertifikat på Vilamendhoos eget dykkercenter, der roses af tidligere gæster for de professionelle instruktører. Vilamendhoo Island Resort & Spa er et indbydende resort, hvor du får god standard uden at skulle betale de højeste luksuspriser. 

Derfor skal du vælge Vilamendhoo Island Resort & Spa

 • Fordi du gerne vil bo på et stort ø-resort med gode faciliteter
 • Her kan du vælge at bo i en ”water-villa” på pæle direkte i havet
 • Hotellet er oplagt til den store generationsferie
 • Her er et rigtig fint koralrev tæt på øen, perfekt til snorkling
 • Fordi du kan bestille opholdet med All Inclusive

Godt at vide om Vilamendhoo Island Resort & Spa

Hotellet er inddelt i en familiedel og en adults only-del, hvor kun voksne over 18 år har adgang. 

All Inclusive konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet. A la carte restauranterne er ikke inkluderet i All Inclusive programmet. 

Water-villaer er bygget på pæle i vandet med direkte adgang til lagunen via trappe fra din terrasse. Disse har en aldersbegrænsning på 18 år og er en del af hotellets ”adults only” afdeling.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til strand og pool, så du behøver ikke at fylde kufferten med håndklæder. 

Læs mere om Vilamendhoo Island Resort & Spa

Officiel kategori

Hideaways' kategori

5486 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

Værelser

Vilamendhoo Island Resort & Spa har 194 pænt indrettede værelser og villaer i forskellige kategorier. Alle værelseskategorier har terrasse/udeområde samt faciliteter som aircondition, loftsvifte, minibar, te- og kaffefaciliteter, TV, telefon, Wi-Fi, deponeringsboks og hårtørrer. Hotellet tilbyder håndklæder til strand og pool. Værelserne ligger i mindre bygninger med 4-5 værelser i hver. Nogle villaer har jacuzzi.

Eksempel på ferieboliger;

Værelserne ligger i kort afstand til øens faciliteter, hovedrestaurant og bar.

Villa (standalone beach) er velegnet til dig, der vil bo tæt på havet og passer også alle aldersgrupper.

Villa (adjacent) og (adjoining) er huse, som hænger sammen. Beliggenheden på stranden og få meter fra havet betyder, at de er meget populære hos gæster, som elsker snorkling, dykning og vandsportsaktiviteter.

Villa (water) og villa (water) med jacuzzi ligger med direkte adgang til havet fra din private solterrasse. OBS! Du skal være fyldt 18 år for at bo i disse villaer.

Villa (beach) og villa (beach) m. jacuzzi har udsigt over lagunen, privat soldæk og jacuzzi til to personer. OBS! Du skal være fyldt 18 år for at bo i disse villaer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Vilamendhoo Island Resort & Spa:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

South Ari Atoll, Republic Of Maldives,
South Ari Atoll

Koordinater

Latitude: 3.6336
Longitude: 72.9586

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Maldiverne, Maldiverne
 • Nærmeste lufthavn: 64 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Reception
Maldiverne, Maldiverne
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant