Hvis du gerne vil bo midt i Wiens pulserende centrum, men samtidig foretrækker at bo i rolige omgivelser, så er Das Tigra Hotel et godt bud på dit næste citybreak. Herfra kan du gå til stort set alle Wiens attraktioner på under et kvarter, og så bor du på et dejligt og moderne hotel i historiske omgivelser.

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Wolfgang Amadeus Mozart er et velkendt navn i musikkens by, Wien, og det har han været i mange år. Da han var bare 6 år gammel og allerede havde spillet sin første koncert i byen, boede han sammen med sin far og søster i den bygning, der i dag rummer Das Tigra Hotel. Det var i perioden oktober til december 1762, hvor de boede hos Gottlieb Friedrich Fischer i den historiske del af hotellet, som stammer helt tilbage til det 16. århundrede. Det var også i den periode, at den lille Mozart spillede den legendariske koncert for kejserinde Maria Theresia, og den blev starten på hans livslange karriere. Som 17-årig i 1773 var Mozart atter tilbage i Tiefer Graven 18, og det var hans tredje besøg, men selv om du bor i det samme hus, skal du nok ikke regne med at møde ham i gangene.

Nyt og gammelt går hånd i hånd

I dag ejes Das Tigra Hotel af en privat familie, og det er allerede 3. generation, som står i spidsen for det populære hotel. Det er altid noget helt særligt at bo på et familieejet hotel, ikke mindst når man befinder sig i centrum af en storby, men det kan mærkes både blandt personale og gæster, for der hersker en helt særlig atmosfære. Hotellet får rigtig gode anmeldelser fra de mange stamgæster, så du kan godt begynde at glæde dig til dit ophold på det moderne indrettede hotel, hvor nyt og gammelt går hånd i hånd.

Derfor skal du vælge Das Tigra Hotel

 • Du vil bo på et hyggeligt, familieejet hotel
 • Du vil bo centralt
 • Du sætter pris på god standard
 • God og personlig service er vigtig for dig
 • Du vil kunne gå til det meste

Godt at vide om Das Tigra Hotel

De mindste værelsestyper er på ca. 17 m2
Selv om hotellet ligger i en stille sidegade, skal du alligevel være indstillet på et vist støjniveau.
 

Læs mere om Das Tigra Hotel

Officiel kategori

Hideaways' kategori

Nyhed
1120 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Elevator
se alle

Kort og afstande

 • Den historiske bydel, Innere Stadt – ca. 700 m 
 • Natur- og Kunsthistorisk Museum Wien – ca. 1 km  
 • Schönbrunn dyrehave og slot – ca. 6 km 
 • Kejserpaladset i Wien – ca. 1 km  
 • Madmarkedet "Naschmarkt" – ca. 2 km 
 • Wiens kulturelle omdrejningspunkt, MuseumsQuartier – ca. 1 km  
 • Wien Lufthavn – ca. 21 km 

Værelser

På Das Tigra Hotel er der i alt 78 pænt indrettede værelser i flere forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Das Tigra Hotel:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Tiefer Graben,18
1010 Wien

Koordinater

Latitude: 48.2123
Longitude: 16.3682

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.