Billige pakkerejser med Hideaways

Hos Hideaways Rejser får du det bedste af begge verdener: Du får sikkerheden ved at bestille en pakkerejse hos et dansk rejsebureau - og du får de lave priser fra nettets bedste søgemaskiner. Vi har udviklet et system, som henter de billigste priser på flybilletter - også fra lavprisselskaberne - og kombinerer dem med de bedste priser på udvalgte hoteller og ferieboliger. Den fleksible metode, som inkluderer rejse med rutefly, gør at du kan sammensætte din rejselængde, afgangsdatoer osv fuldstændig som du vil, fx. 4 dage, 10 dage eller 20 dage. For at din rejse kan betragtes som en pakkerejse, er det nødvendigt at du bestiller både overnatning og transport i den samme booking. Hos Hideaways Rejser kan du nemlig også bestille hotelovernatninger uden transport, men så skal du være opmærksom på, at der ikke er tale om en pakkerejse - dvs. at du fx. ikke er dækket hvis dit fly (som du selv har booket) bliver forsinket til destinationen.

Hvad er en pakkerejse?

Hvis du bestiller indkvartering og transport selv, på forskellige hjemmesider, så betragtes din rejse som bestående af flere individuelle produkter, og det er dermed IKKE en pakkerejse. Hvis du derimod bestiller hotel og transport sammen, så er der tale om en pakkerejse, og så træder en række fordele i kraft for dig. Bl.a. har du mulighed for at drage pakkerejseankenævnet ind i en sag, og hvis du bestiller din pakkerejse hos Hideaways er du endvidere beskyttet af Rejsegarantien. Med i din pakkerejse kan også være leje af bil, og andre ydelser som fx. halvpension, udflugter og transfer, men primært er det vigtigt at du kombinerer din flybillet med en boligform og at rejsen varer over 24 timer (hvilket er naturligt, når man har transport og hotel på samme booking). Så altså:

- En pakkerejse: Transport og indkvartering bestilles samlet
- IKKE en pakkerejse: Transport og indkvatering bestilles hos forskellige hjemmesider

Hvordan finder jeg billige pakkerejser?

Der er mange måder at finde pakkerejser på, bl.a. er en charterferie altid at betragte som en pakkerejse. Hos Hideaways Rejser har vi valgt at gå en anden vej: Vi giver dig mulighed for at finde de billigste flypriser, ligesom hvis du brugte Momondo eller Expedia, men med den ekstra krølle, at du her kan sætte din flybillet sammen med en hotelbooking og dermed opnå en pakkerejse, og de sikkerheder og garantier, som følger med.

Du skal bruge vores søgemaskine i toppen, og det er såre simpelt:

  1. Vælg et rejsemål
  2. Vælg en afrejselufthavn (København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg)
  3. Vælg dine rejsedatoer og antal rejsende

Herfra hjælper vores bookingmaskine med at sammensætte en perfekt pakkerejse, hvor du selv vælger flyafgange (og dermed pris), dit hotel, rejselængde og ankomstlufthavn. Du får også mulighed for at tilføje en lejebil til din booking, så den også kan blive en del af din pakkerejse. Du betaler med kreditkort, og herefter er der blot forventningens glæde, og lige straks er I på vej ud på en dejlig ferie.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér