Billeje i Alentejo

Skal du rejse med Hideaways til Alentejo i Portugal, kan du her læse om billeje og få tips og råd til oplevelser i din lejebil.

Alentejo er et af Portugals mest uspolerede områder og fuld af overraskelser, som du bedst oplever med den frihed en lejebil giver. For at du kan finde den billigste billeje til din rejse i Alentejo med Hideaways, har vi gjort det nemt at bestille din lejebil samtidig med din rejse. I søgemaskinens andet trin kan du således vælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine ønsker. Alle biludlejningspriserne i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. I Alentejo har du chancen for at tage på opdagelsen blandt unikke gamle byer og seværdigheder, samt ikke mindst smukke landskaber. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje i Alentejo.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i en lufthavn eller fra et andet udlejningskontor i Alentejo, kan du i søgemaskinen her på Hideaways frit vælge mellem lejebiler fra en lang række internationale biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, Eurocar, Sixt, Firefly og EuropCar, samt en række regionale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde dig den billigste billeje i Alentejo, har vi hos Hideaways valg at samarbejde med AutoEurope. Dette er en anerkendt biludlejer, som er kendt for at tilbyde god service og lave priser. Desuden har vi benyttet AutoEurope's kendskab til det portugisiske billejemarked til at fravælge flere udlejningsselskaber, som nok kendt for at have lave priser, men erfaringsmæssigt også har meget dårlig service.

Priser

Priserne i Alentejo billeje, som du ser i søgemaskinen her hos Hideaways, inkluderer alle de lovpligtige forsikringer og fri kilometer med mindre andet er angivet i lejebetingelserne. Det betyder, at du kan køre på opdagelse i Alentejo uden bekymringer om kilometerforbrug. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler i forskellige prisklasser og eventuelt supplere med ekstra forsikringer og udstyr.

Søg priser og bestil lejebil online

Typer af lejebiler

Takket være samarbejdet med AutoEurope kan Hideaways tilbyde dig et bredt udvalg af lejebiler i Alentejo. Som udgangspunkt er lejebilerne du ser i oversigten opdelt i kategorier. I Alentejo vil de forskellige kategorier typisk inkluderer bilmærker såsom Fiat, Suzuki, Toyota og BMW. AutoEurope tilbyder et bredt udvalg af lejebiler i Alentejo, lige fra helt små biler til to op til 9-personers vans. Har du blot brug for at finde den billigst mulige lejebil til din ferie i Alentejo, er det nok mest interessant at kigge på Mini- og Economy-kategorierne, hvor der er et bredt udvalg med prisvenlige biler såsom Volkswagen Up og Mitsubishi Colt. Er I en større familie eller gruppe, som rejser sammen til Alentejo, er det naturligvis mere oplagt at vælge en lidt større lejebil. Hos Hideaways kan du for eksempel leje en minivan med plads til ni personer såsom en VW Transporter. En ferie med billeje kan også være en chance for at få en unik køreoplevelse. Udnyt for eksempel det gode klima i Portugal til en bilferie med en cabriolet såsom en Renault Megane Cabriolet.

Lufthavne:

Skal du til den sydlige del af Alentejo, er det oplagt at flyve til Faro Lufthavn i Algarve, hvorfra der blot er en kort køretur mod nord før du er i Alentejo-regionen. Du kan dog også med fordel flyve til Lissabon, hvis du vil lande tættere på for eksempel Evora i Alentejo. Det er under alle omstændigheder lettest at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen. Så slipper du for at tænke på offentlige transportmuligheder og kan med det samme fortsætte til dit hotel eller feriebolig i Alentejo. Bestiller du din lejebil hjemmefra har du desuden størst chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du søger.

Faro Lufthavn

Den internationale lufthavn i Faro, som har lufthavnskoden FAO, modtager mere end fem millioner passagerer årligt, hvoraf størstedelen af de ferierejsende kommer for at holde ferie i den populære Algarve-region. Faro Lufthavn er dog også et oplagt valg for dig, som er på vej til Alentejo. Lufthavnen betjenes af adskillige flyselskaber, hvor for eksempel Ryanair fornyelig har oprettet en fast base i Faro.

Lissabon Lufthavn

Lissabon Lufthavn er Portugals primære internationale lufthavn med mange forbindelser til hele verden. Årligt benyttes lufthavnen ved den portugisiske hovedstad af mere end 16 millioner rejsende, heraf mange ferierejsende som kommer ikke blot for at besøge Lissabon, men også for at rejse videre med billeje til Alentejo og andre dele af Portugal. De fleste vælger at bestille billeje med afhentning i lufthavnen, men AutoEuropa har dog også udlejningskontorer i mange byer eller ved togstationer i Portugal, som du også kan vælge i søgemaskinen.

Oplev Alentejo med bil

Vil du opleve alt det Alentejo har at byde på, kræver det en bil, da det er meget småt med gode offentlige transportmidler, ligeså snart du kommer uden for de større byer. Benytter du billeje i Alentejo, kan du til gengæld nå langt omkring i din ferie, hvis det er det, du ønsker. Men en lejebil er naturligvis også en chance for at udforske et enkelt, mindre området i dit helt eget tempo. Herunder kan du se nogle få af de mange udflugtsmuligheder med billeje i Alentejo.

Évora

I hjertet af Alentejo ligger Évora, som er regionens hovedstad og historisk set en af de mest interessante byer i Portugal. Den gamle bymidte er optaget på UNESCO's verdensarvsliste og rummer et væld af kulturhistoriske seværdigheder med spor helt tilbage fra tiderne, hvor Évora var under henholdsvis keltisk og romersk herredømme. Besøg for eksempel det romerske Diana-tempel fra det 1. århundrede, som er et fantastisk syn og en af de ældste seværdigheder i Portugal. Fra lidt nyere tid imponerende er byens katedral, der blev bygget mellem 1280 og 1340, og i dag står som et af de mest betydningsfulde gotiske bygningsværker i Portugal. Évora ligger omkring 135 kilometers kørsel fra Lissabon og 225 fra Faro i Algarve. Kommer du sydfra, kan du eventuelt vælge at lægge vejen forbi en anden af Alentejos historisk interessante seværdigheder, den gamle romerske by Beja.

Gastronomi i Alentejo

En rejse til det tyndt befolket Alentejo er en mulighed for at opleve en bid af det oprindelige Portugal, hvor mange ting ikke har ændret sig de sidste 150 år. Det gælder også Alentejos gastronomi, som er præget af simple, traditionelle og meget velsmagende retter. Du skal ikke forvente moderne, eksperimenterende retter, derimod kan du glæde dig til kulinariske oplevelser af høj kvalitet, hvor fokus er på de gode lokale råvarer. Udover maden er en rejse rundt i Alentejo med billeje naturligvis også en chance for at besøge nogle af regionens mange vingårde, som står bag adskillige prisvindende vine, og hvor du har chance for at smage på og lære om vinene.

Læs mere om gastronomiske oplevelser i Alentejo

Alentejos strande

Alentejo er kendt for sine åbne vidder på sletterne og landskaber med bølgende bakker og endeløse marker. Men en rejse til Alentejo, er også en chance for at nyde fantastiske strande og dramatiske kyster, som du ofte har næsten helt for dig selv. Vil du ikke nøjes med at dase på stranden er der i Alentejo desuden rig mulighed for at tage på rideture langs vandet, vandre ad afmærkede ruter, surfe og ikke mindst besøge små, charmerende kystbyer, hvor sulten kan stilles på gode fiskerestauranter.

Læs for eksempel om vandreruten Rota Vicentina i Alentejo

Dette var blot et par ideer til oplevelser med billeje i Alentejo. Du kan finde meget mere inspiration til din bilferie på bloggen her hos Hideaways.

Mere information om billeje hos Hideaways.

Ovenstående informationer om billeje i Alentejo er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Alentejo, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Du kan også læse om andre rejsemål i Portugal og få mere inspiration til din ferie.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér