Langtidsrejser til Alentejo

Alentejo er stadig ukendt for mange af Portugals besøgende, og det er en skam for regionen er en af landets smukkeste og historisk mest interessante. En langtidsferie i den tyndt befolkede region er perfekt for dig, som ønsker ro og fred til at nyde billedskønne landskaber og spændende seværdigheder.

Portugals spisekammer

Alentejo som mod nord grænser op til Targus-floden og mod syd populære Algarve, minder på mange måder om Toscana før det blev et populært rejsemål. Landskabet præges af gyldne, bølgende kornmarker og stemningsfulde byer med hvidkalkede huse, hvor det næsten kan føles som om tiden har stået stille. Ønsker du at opleve det oprindelige Portugal og nyde en langtidsferie i en afslappet atmosfære, er Alentejo derfor det ideelle rejsemål for dig. Her finder du ikke det vilde natteliv og moderne feriebyer, men kan til gengæld opleve smuk, uberørt natur i naturparker, såsom Parque Natural da Serra de São Mamede og Parque Natural do Vale Guadiana eller på en vandretur ad den nye vandrerute Rota Vicentina langs kysten. På en langtidsferie har du også tiden til i ro og mag at besøge byer som for eksempel Alentejo's hovedstad Évora, som er på Unescos liste over verdensarv. Her kan du gå på opdagelse blandt et væld af unikke, velbevarede bygninger fra middelalderen og monumenter, hvoraf nogle stammer helt tilbage til romertiden.

Billigere på en langtidsferie

En langtidsferie er ikke blot en mulighed for at gå i dybden med dit rejsemål, du kan også ofte få betydelige rabatter ved at bo 3 uger eller mere på samme hotel eller i en feriebolig i Alentejo. En langtidsferie ligger for eksempel ofte i lavsæsonen, hvor hotellerne er billigst. Rabatten på en langtidsferie går naturligvis direkte til dig, når du bestiller hos Hideaways. Det er selvfølgelig op til dig selv hvor længe, du ønsker at være afsted. En langtidsferie kan eventuelt være en chance for at bo på forskellige hoteller og derved opleve flere dele af Alentejo. Se alle Hideaways' rejser til Alentejo med fly og hotel, eller kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsferie helt efter dine ønsker og behov.

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér