Rejsetilbud Alentejo

Alentejo, som ligger i midten af Portugal, er en meget frugtbar landsdel, og regionen er i høj grad en landbrugsregion. Køber man et rejsetilbud til Alentejo, vil man opleve korkegetræer langs vejene eller som plantager. Alentejo står for langt den største del af kortproduktionen i Portugal, og Portugal leverer omkring to tredjedele af verdens korkproduktion. Der er i alt 700.000 hektar korkskov i Portugal, og langt det meste af produktionen sker i Alentejo. Man kan derfor også få forskellige rejsetilbud til Alentejo, hvoraf nogle fokuserer på den enorme korkproduktion.

Gæstfrit og uberørt

Dette område af Portugal er dog også mere end bare kork. Nogle mener, at den bedste vin i Portugal er Alentejo-vinen, og derudover er området i høj grad karakteriseret af gyldne hvedemarker og olivenlunde. Man vil hurtigt opleve, at denne del af Portugal ikke er så plaget af turister, som flere af de andre områder i landet er. Det er et område, hvor der ikke bor så mange portugisere, og det er et område, hvor turismen ikke rigtig findes. Det betyder dog ikke, at portugiserne er mindre gæstfrie i denne del af landet, nærmere tværtimod.

I Alentejo er portugiserne kendt for at være særligt gæstfrie, og de tager altid godt imod besøgende i både landsbyerne og de lidt større byer.

Unikke hideaways i Alentejo

Hvis du har lyst til at opleve Alentejo på en ferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Alentejo kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Alentejo.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér