Rundrejser i Alentejo

Det er en god ide at leje en bil, når man er på ferie i Alentejo-regionen i det centrale Portugal. Man kan også booke en bilrundrejse i området, hvor man får en bil stillet til rådighed under hele ferien, mens alle hotelovernatninger er booket på forhånd. På den måde kommer man hurtigt rundt og får set hele regionen, og man har også en unik mulighed for nemt at besøge de mindre byer, som man ellers ikke ville komme forbi.

Mange muligheder

Man kan både købe bilrundrejser, hvor ruten er fastlagt på forhånd, eller man kan vælge at tage tingene mere, som de kommer, og hver morgen vælge, hvor man vil køre hen, og hvad man vil se. Når man kører rundt i regionen, vil man se, at området er karakteriseret af hvidkalkede landsbyer med små brostensbelagte veje, der gror kork langs mange af vejene, man ser oliventræer og vinmarker i landskabet og på de små bjergtinder, ligger der gamle fæstninger.

Uberørt

Alentejo er stadig et forholdsvis uopdaget område for turisterne, men med den skønhed og frodighed man oplever her, kan det næppe vare ved. Det frodige landskab betyder, at man har mange forskellige friske råvarer, og på en bilrundrejse i Alentejo kan man nemt få en fantastisk gastronomisk oplevelse.

Unikke hideaways i Alentejo

Hvis du har lyst til at opleve Alentejo på en bilrundrejse, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Alentejo kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Alentejo.

>> Læs mere om rundrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér