Hotelanmeldelser af Tivoli Evora Ecoresort

Læs personlige anmeldelser af Tivoli Evora Ecoresort som ligger i Alentejo. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tivoli Evora Ecoresort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,0

Specielt på en god måde!!

Unik indretning og et mindeværdigt ophold.
9,5

God mad, god betjening og rigtig god massage

10,0

Paradis i Portugals Toscana

At bruge sommeren midt i landskabet i Portugal, kan måske synes en smule mærkeligt. Men det er præcist modsat. Blandt vingårde, korktræ, bondegårde og små byer har du et åbent landskab med dejlige mennesker, god mad og drikke sammen med en fin historie. Hvis du vil slappe af ved poolen kan du fint gøre det, og hvis du hellere vil træne findes der et godt udvalg af træningsmuligheder. Maden er fantastisk og gården henter produkter fra de andre gårde i området, på denne måde samarbejder de på kryds og tværs. Hotellet har en økologisk og bæredygtig profil, hvor de producerer el og vand selv samt stor del af stedet er bygget med kork som isolering for at holde varmen ude. Under vores ferie var der et stort antal børnefamilier, hvilket kan påvirke lydniveauet, hvis du vil spise tidligt. Vi spiste lidt senere, og det var bedre for os.
9,0

Lækkert hotel og god mad

Man falder fuldstændig til ro i disse omgivelser. Skøn natur og virkelig god behandling fra personalet som er yderst høflige.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,1 af 10
Baseret på 4 anmeldelser