Bilferie på Algarve

Algarvekysten på Portugals sydkyst strækker sig over 155 kilometer, som byder på hemmelige sandstrande, imponerede udsigter ud over Atlanterhavet, idylliske middelalderbyer og meget mere. Hvis du også vil opleve hele Algarve og suge alle de spændende indtryk til jer, kan det være en god at have en bil til rådighed.

Når du bestiller en rejse til Algarve hos Hideaways, kan I vælge, at det skal være en bilrundrejse. Det er en spændende måde at opleve flere sider af Algarve på. Du kommer både til at bo helt ude ved kysten, hvor man næsten vågner op med tæerne i vandkanten og I Algarves bagland, hvor bønderne stadig plukker druer i vinmarkerne på samme måde, som deres bedsteforældre gjorde. Du vil blive indkvarteret på forskellige hoteller rundt om i regionen – typisk vil det være 2-4 forskellige hoteller alt efter, hvilken bilrundrejse der passer bedst til jeres ønsker.

Et andet alternativ er, at du kun bor på ét hotel, men bestiller en lejebil gennem Hideaway, når du booker rejsen. Alt efter dine ønske kan lejebilen enten stå klar i lufthavnen eller bilen kan være til rådighed i en afgrænset periode.

Med en bil til rådighed kan man opleve flere sider af Algarve med få timers mellemrum. Fra de gamle middelalderbyer i vest til de hvide sandstrande i øst, som du ofte vil have helt for jer selv.

Fly and drive i Portugal

Den bedste måde at opleve Portugal på er en fly and drive rejse hvor du kombinere flere af Portugals regioner og områder. En af de mest populære rejser når vi taler om bilferie er en rundrejse hvor du har et par dage i Portugals hovedstad Lissabon, et par dage i Alentejo som også kaldes Portugals spisekammer og som rummer en masse spændende historie og kultur. Afslut bilferien på Algarvekysten med sol og strand.

Portugal er oplagt til en ferie i bil da afstandene er meget korte. Fra Algarve har du f.eks kun små tre timeres kørsel til Lissabon. Du kan naturligvis også vælge at flyve ud og hjem til forskellige lufthavne så du har mindst muligt transport i din lejebil.

Læs mere om de forskellige forslag vi har lavet til en bilferie på Algarve og på andre rejsemål i Portugal, ellers bestil et tilbud på en rejse sammensat helt efter dine ønsker og behov.

 

 

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér