Boutique Hoteller Algarve

Algarvekystens venlige lokalbefolkning og de varme, tropiske vinde giver en gæstfri og uformel stemning til hele regionen. Her vil du helt sikkert føle dig velkommen. Derfor er det også meget vigtigt at finde et hotel, hvor man føler sig velkommen og godt behandlet som gæst.

De hoteller, som Hideaways tilbyder til vores gæster på Algarve, er alle håndplukkede af vores rejsevante eksperter, som kun udvælger hoteller, hvor de selv kunne forestille sig at holde ferie. Vi stræber efter at finde hyggelige boutique hoteller uden for Algarves travle turistområder, men stadig i nærheden af lækre restauranter og fredfyldte, lyseblå laguner, som præger kysten fra øst til vest.

Det er meget vigtigt, at hotellerne har et personligt præg med en hjemmelig og hyggelig atmosfære, hvor det er let at finde sig til rette. Som udgangspunkt tilbyder vi kun hoteller, som har under 100 værelser.

På vores boutique hoteller vil der normalt også altid være swimmingpool, hvor man kan tage en dukkert efter en varm dag samt et godt fællesareal, hvor man kan nyde et glas portugisisk vin efter solen er gået ned.

I forbindelse med hotellet er der ofte en restaurant, hvor kokken stadig laver mad efter de gamle sydportugisiske traditioner. Et besøg i restauranter er en god mulighed for at smage på Algarves friske råvarer og friskfangede fisk.

Vi har lavet et rejsetema hvor du kan læse meget mere om boutique hoteller og se en liste med alle boutique hoteller i programmet hos Hideaways Rejser.

Vælg det rigtige hotel på Algarvekysten

Algarves kyst er ca. 120 kilometer lang og du finder i tusindvis af hoteller at vælge imellem til din ferie, så det kan godt være en udfrodring at finde netop det hotel der passer til dine behov og ønsker.

Du finder alt fra små hyggelige familiedrevet hoteller til store all-inclusive hoteller med 5-600 værelser, ja og naturligvis boutique hoteller. Derfor vil jeg altid anbefale dig at kontakte os hvis du ønsker hjælp til at sammensætte en rejse, men du kan jo starte med at klikke på nedenstående link og se en liste over de alle de hoteller og ferieboliger vi har udvalgt på Algarve.

Se alle hotelller på Algarve

 

>> Læs mere om boutique-hoteller

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér