Rejser til Carvoeiro

Med sin smukke beliggenhed på klipperne ved havet og de traditionelle hvidkalkede bygninger og en lille strand indlejret i en bugt, kun lidt over en halv times kørsel fra Lagos, er det ikke svært at forstå, at Carvoeiro er blevet en populær badeby blandt både lokale og udenlandske feriegæster. Hvad der engang var en stille fiskerby, har nu en række butikker, barer og restauranter, samt masser af attraktive af ferieboliger, der gør den til det perfekte rejsemål, hvis du er ude efter en rolig badeferie.

Området omkring byen udgør i sig selv en naturskøn seværdighed, idet klipperne på denne del af den portugisiske kystlinje er blevet formet til et netværk af grotter, huler og bugter. Og hvis du spiller golf, vil det være det ideelle sted for dig, da flere af Algarves berømte golfbaner befinder sig i nærheden.

Velkommen til Portugal med Hideaways, vi er specialister i rejser til Carvoeiro og andre rejsemål i regionen Algarve. Når du rejser med Hideaways bor du altid på håndplukkede hoteller som er nøje udvalgt. og du kan læse vores personlige beskrivelser af alle hotellerne.

Du vælge selv om du vil bestille din rejse til Algarve som en samlet pakke inkl. hotelophold, flyrejse og lejebil eller transfer t/r fra lufthavne, eller du selv vil arrangere din rejse til Carvoeiro og blot book dit hotel hos os.

 

 

 

Læs mere om Carvoeiro

Rejsemål i Algarve

Find rejsen til Algarve her

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Algarve og bo i området omkring Carvoeiro har jeg her samlte lidt fakta og information. Vil du have mere inspiration til din rejse så kig forbi vores blog, her skriver vi om erfaringer fra egne rejser til Portugal, og i rejseguiderne kan du læse om emner som f.eks. udflugter og seværdigheder, de mange skønne strande langs kysten, om kulturlivet, historien, naturen, vejret, maden og meget mere.

Carvoeiro er måske et af de bedst kendte feriesteder i hele Portugal.

Til trods for stedet ganske eksklusive ry, har området holdt en lav profil og er udvidet til siderne snarere end opad. Der er bygget ganske mange kvalitetsvillaer, mange med egen pool, både øst og vest for byen. Der findes også gode hoteller i området, men villaerne er dominerende her. Der er fuldt af liv om sommeren, men villaerne lukker ned, så snart vinteren nærmer sig i begyndelsen af november, og det meste af området går i dvale.

Der er dog et område, hvor der stadig er aktivitet vinteren igennem, og det er vest for byen, hvor den eksklusive Carvoeiro Club driver to fine golfbaner, nemlig den enestående dobbelt 9-hullers bane Quinta do Gramacho, og den ganske uberørte 18-hullers bane Vale de Pinta.

Strande

Den idylliske Praia do Carvoeiro er gemt i en lille bugt og har blødt, gyldent sand, klart atlanterhavsvand og fiskerbåde, der skimtes i horisonten.

Overvej at tage på en tur med en af disse både, som vil kunne bringe dig tæt på kystens skjulte huler og de afsides strande.

Hvis du får brug for en forfriskning, er der barer, restauranter og butikker på det nærliggende torv.

Lokal transport

Med bus: En hurtig måde at nå Carvoeiros sandstrande på er ved at tage en bus. Spar nogle euro med turistpasset Passe Turístic, som giver dig ubegrænsede rejser i området over en tre-dages periode.

Med bil: En lejebil er en populær måde at opleve de autentiske landsbyer og landskaber på. Med lejebil har du friheden til at vælge hvornår du vil se hvad og hvor.

Med taxi: Det er den hurtigste og enkleste mulighed, hvis du vil til en af de nærliggende badebyer i en taxa. Hvis du vil opleve nattelivet i Albufeira eller Portimão, er det værd at vide, at taxapiserne stiger med 20% mellem midnat og 6:00.

Oplevelser og seværdigheder

Carvoeiro er mindre end andre ferie-resorter i området, men det betyder ikke, at der mangler ting og steder at opleve i - og omkring - byen. Her er et par af dem:

Vandlande

Hvis du har børn med på rejsen, vil du ikke have problemer med at holde dem underholdt i Carvoeiro. Der er to vandlande inden for rækkevidde af Carvoeiro - Slide and Splash ved Lagoa og Aqualand ved Alcantarilha. Hvis du ikke ønsker at tilbringe dagen på vandrutschebaner, så tag en tur i Zoomarine Sealife Park og oplev unikt dyreliv.

Vandring

Sørg for at pakke et par robuste sko med i kufferten til din ferie i Carvoeiro, for der er masser af muligheder for en oplevelsesrig og smuk vandretur.

De bedste vandrestier ligger langs kysten med nogle flotte udsigter ud over havet og landskabet.

Du kan også støde på resterne af fortet og kapellet Senhora da Conceição fra 1700-tallet på klipperne over Carvoeiro. Det smukke fyr er også et besøg værd.

Bådture

Mange feriegæster i Carvoeiro begejstres med god grund over bådturene, der bringer dig til de smukke huler, grotter og klippeformationer på den dramatiske kystlinje.

Som regel sejles i ret små skibe, så de kan komme ind i hulerne, og du dermed kan se dem indefra. Bådturene varer generelt et par timer, selv om de kan udvides til også at omfatte delfin-safari.

Mad og drikke

Med sin beliggenhed på kysten er det ikke overraskende, at Carvoeiro byder på et stort og rigt udvalg lækre fiske- og skaldyrsretter. Frisk fiske, der er blevet fanget af lokale fiskere, indgår i et væld af lækre, lokale fortolkninger af portugisiske specialiteter, såsom grillede sardiner og bacalhau.

Prøv også den lokale favorit kataplana, som er en gryderet med fisk kogt i en muslingeformet skål, eller den krydrede piri-piri kylling.

Vin-regionen Lagoa ligger tæt på Carvoeira, hvilket giver dig den perfekte undskyldning for at prøve nogle af de bedste rød- og hvidvine produceret ved Algarvekysten.

Til dessert kan du blandt andet nyde kager fyldt med lokalt producerede figner, honning og mandler.

Populært i Carvoeiro

Portugal, Algarve, Carvoeiro
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 km
  • Pool
Portugal, Algarve, Carvoeiro
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Algarve, Carvoeiro
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 km
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér