Flyferie til Algarvekysten

Tag et direkte fly til Algarve, og du lander stort set i vandkanten. Lufthavnen er placeret i den hyggelige havneby Faro, som ligger helt ud til det krystalklare hav. Herfra er det nemt at komme rundt til Algarves mange idylliske fiskerlandsbyer og vidunderlige lyseblå laguner.

Algarvekysten strækker sig over 155 kilometer, der både byder på storslåede naturoplever, når Atlanterhavets bølger rammer de hvidvaskede klipper og små hemmelige sandstrande, hvor man kan nyde Algarves mange solskinstimer uden at blive forstyrret.

Bestiller du flyrejsen gennem Hideaways, kan vi kombinere rejsen med et ophold på et vores håndplukkede hoteller. Det er valgfrit, hvor man vil bo, og hvor mange dage opholdet skal strække sig over. Vores hyggelige hideaways, hvor du kan bo, er ofte familiedrevne hoteller med en stolt historie, som ikke er placeret midt i turistområderne. Den lokale beliggenhed betyder, at vi anbefaler, at du har en lejebil til rådighed under opholdet. Det vil gøre det nemt at komme rundt i Algarve og se alle de små perler, som området kan tilbyde. Med egen bil kan man let komme fra de små isolerede sandstrande ved sydkysten til de grønne vinmarker i Algarves bagland. Lejebilen kan inkluderes i en samlet pakkeløsning.

Flyrejser til Algarve kan tage sit udgangspunkt fra både Aalborg, Billund og København og samarbejdet med flere lavprisselskaber sikrer, at vi kan tilbyde autentiske solferier uden for turistområderne til lavpris.

Søg priser på flyrejser til Algarvekysten

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér