Hoteller i Algarve

Algarve-regionen i Portugal er fuld af fremragende hoteller; men i Hideaways er vi på udkig efter andet og mere end et godt hotel. Vi er på udkig efter en helt særlig gruppe af hoteller, der lever op til ånden i begrebet hideaway. Hvad er et hideaway?

Et hideaway er et gemmested, et åndehul, eller en oase, hvor du kan slappe af på din ferie i ro og fred, lidt afsides fra de populære steder, som almindeligvis udgør rygraden i rejsebureauernes katalog over hoteller. For at et hotel kan inkluderes i vores katalog over hoteller i Algarve skal det enten have en vis charme, en vis autencitet, eller nogle unikke omgivelser, som gør et ophold på hotellet til noget særligt. Vi holder altid udkig efter hoteller med en interessant historie, som enten fortæller noget om lokalområdet, eller om de mennesker, der ejer hotellet - og i de bedste tilfælde om begge dele. Og vi er bejegstrede for familie-ejede hoteller, fordi disse ofte har en mere afslappet og personlig atmosfære end andre hoteller.

Vi stiller også nogle helt konkrete krav til vores hideaways-hoteller i Algarve, blandt andet at de alle har pool, gode fællesarealer og et forholdvis lavt antal værelser (normalt højst 50 stk. pr. hotel).

Alle vores hoteler i Algarve kan bookes online til konkurrencedygtige priser. Du kan her se hvilke unikke hideaways, vi har udvalgt i Algarve:

Unikke hideaways i Algarve

Kort information om Algarve

Med sin beliggenhed i den sydligste del af Portugal er Algarve et af de steder i Europa med flest solskinstimer, hvilket har bidraget til regionens enorme popularitet blandt rejsende europæere. De mange solskinstimer bliver ofte suppleret af en frisk og kølende brise fra regionens lange kystlinje, og med de forholdvist milde vintre og den jævnt høje middeltemperatur året rundt, er det forståeligt, at Algarve er blevet et yndet rejsemål på alle årets årstider; ikke mindst os nordboere, der gerne vil væk fra vinterens kulde og mørke.

Men Algarve-regionen byder på meget mere end unikke hideaways og fantastisk klima. Regionen har en spændende historie med spor fra mange af de største kulturelle strømninger gennem tiderne, såsom karthagenerne, fønikerne, romerne, visigoterne, og maurerne. Selve navnet på regionen, Algarve, stammer netop fra den tid, hvor maurerne regerede over denne del af landet, og betyder "Vesten" (Al-Gharb).

Algarves kystlinje er et helt kapitel for sig selv, med usædvanlige klippeformationer og fremragende strande. Og så er der den lokale gastronomi, som naturligvis bærer præg af regionens beliggenhed ved havet med et væld af fantastiske fiskeretter.

Andre rejsemål og hoteller i Portugal

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Portugal, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Portugal, du vil besøge, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Portugal, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller på Lissabonkysten, på Madeira, i AlentejoMidtportugalNordportugal og i hovedstaden Lissabon. Husk du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel. Klik på nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på din ferie.

Bestil et uforpligtende tilbud

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér