Rejser til Lagoa

Den fredfyldte by Lagoa er Algarves vinhovedstad. I september og oktober er landevejene pakket med lastbiler og kærrer, der transporterer friskplukkede druer til vinproducenterne. For det meste dyrkes der røde druer, med en høj alkoholprocent. I Lagoa lagres vinen i en solera under en film af en speciel florgær, som giver den en nøddeagtig karakter ligesom en fin sherry.

Du kan læse mere om Lagoa på Portugals officielle turistkontors hjemmeside eller få mere inspiration til din ferie på i Lagoa i vores rejseguide om rejser til Algarvekysten.

Seværdigheder 

Lagoas sognekirke har en dejlig barokfacade, som bliver endnu smukkere i maj og juni, når de omkringliggende jacaranda-træer blomstrer. Et krigsmindesmærke tæt på ærer soldaterne fra Lagoa-øerne, som faldt under de afrikanske kolonikrige fra 1954-1974.

Vinen

Lagoa er en typisk, lille provinsby, som er mest kendt for sin vinproduktion. Der produceres stærke og kraftige røde og hvide vine, alle baseret på druer som høstes i en ret stor radius omkring Lagoa. Gæster er velkommen, efter aftale dog, til at se produktionen og smage på produkterne. Udover vinproduktionen har området også udmærkede strande, smukt beliggende mellem klipperne.

Oplevelser i nærheden af Lagoa

Stranden ved Carvoeiro et par kilometer syd for Lagoa er et af de mest fotograferede og malede steder på Algarve. Engang var det en simpel fiskerlandsby, men er nu de senere år vokset til et fuldt flyvefærdigt feriested med to golfbaner, et tenniskompleks og et ridecenter tæt på. 5 km øst for Lagoa ligger Porches, en lille by, som er berømt for sine første-klasses pottemagerværksteder og håndmalede keramik.

 

Læs mere om Lagoa

Rejsemål i Algarve

Find rejsen til Algarve her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér