Hvis du kender mig, så ved du også, at Portugal har et særligt sted i mit hjerte. For dig, der (endnu) ikke kender mig, så kan jeg fortælle, at jeg vil give en halv arm for at flytte permanent til den lille søfarernation. Selvom det sandsynligvis ikke kommer til at ske inden for de næste par rejsesæsoner, så har jeg fået endnu en anledning til at vende tilbage på besøg til mit elskede land. Årsagen hedder intet mindre end Onyria Palmares Beach House Hotel. Et navn som kræver sit tilløb at lære og udtale, men det er også den eneste 'hurdle', som du skal igennem for at overgive dig. Hjertelig velkommen til et særligt sted i smørhullet på den næsten 180 km lange kyststrækning på Algarve.

Marie Kaalund Winther
Udvalgt af
Marie Kaalund Winther

Onyria Palmares Beach House Hotel er et nyt skud på den portugisiske stjernehimmel af gemmesteder, og hotellet får allerede de bedste tilbagemeldinger fra hjemvendte gæster. Her vil du få de fleste af dine rejsedrømme opfyldt, hvis du har hang til kvalitetstid, 180 graders (hav)udsigter og uspolede omgivelser, og så kan du tilmed slentre i dit badetøj ned til Meia Praia - en af kystens mange strande. 

Jeg vil gerne begynde beskrivelsen med en indskudt bemærkning fra nogle af de gæster, der efter deres ophold har givet deres tilbagemelding. For det forklarer meget godt, hvorfor vi har valgt at tilbyde dig netop Onyria Palmares Beach House. Sidder du godt til rette og er klar til at læse næste etape? Godt, så begynder vi: )

”Jeg har gennem de seneste 30 år besøgt 70 lande, og dette hotel er min favorit
Alt var perfekt – jeg kunne ikke ønske mig en bedre ferie”
”Det bedste hotel, som jeg har besøgt i årevis – fantastisk personale

På en måde er jeg en smule (læs: meget) misundelig på alle disse gæster, for de har haft mulighed for at få Onyria Palmares Beach House helt ind under huden. Lad os vende denne misundelse til noget positivt. For jeg plejer at sige, at det er dejligt at have oplevelser til gode. Derfor er netop dette hotel med blot 20 værelser på min ønskeliste over steder, hvor jeg bare SKAL tilbringe mindst et par dage for at komme helt ned i gear. For er det ikke opskriften på en veloverstået ferie? Altså at glemme alt om tid og sted og bare nyde at være til – uden et vækkeur og uden at have planer for dagen, carpe diem.

Derfor skal du vælge Onyria Palmares Beach House

 • Hvis du ønsker at bo på et lille, intimt hotel med blot 20 værelser (alle med havudsigt)
 • Her skal du skue langt til nærmeste nabo, da du bor uforstyrret ved Atlanterhavet
 • Du kan forvente et højt serviceniveau, gastromomiske oplevelser og adskillige faciliteter
 • - så som bar og restauarant, 27-hullers golfbane, room service, swimmingpool og parkering
 • Du bor desuden i gåafstand til stranden Meia Praia, der ligger ca. 800 m. ad en sti 
 • Til det historiske Lagos (godt 30.000 indbyggere) har du ca. 6 km (en af mine favoritbyer)
 • Her har du et stort udvalg af kultur, shopping, barer og restauranter m. udendørsservering
 • Tag et kig på bloggen, hvor du finder et stort udvalg af muligheder for aktiviteter på kysten

2017 første sæson med bom día og bem-vindo

I filmbranchen kan det ofte være risikabelt at lave en to’er. Vi kender det alle sammen – der er høje forventninger til efterfølgeren. Vi går i biffen og bliver skuffede. Den er ikke lige så god som et’eren. Men hvor er det herligt, at denne fordom kan dementeres inden for hotelverdenen. For Onyria Palmares Beach House Hotel er en 1. sortering, selvom det er en lillesøster til det meget populære Quinta da Marinha Resort ved Cascais på Lissabonkysten, som desværre er for stort til at være med i Hideaways-familien. Jeg må sige, at ejerne med deres lille ny her på Algarvekysten har ramt den ’spot on’ for at blive i de filmiske udtalelser, og de har haft succes siden åbningen af hotellet i 2017. 

What’s not to like?

Særligt par og det voksne publikum har fundet vejen til adressen Apartado nr. 74 lidt uden for den historiske by, Lagos. Det overrasker mig ikke. For Onyria Palmares Beach House Hotel er skabt for og ikke mindst til livsnydere og kvalitetsbevidste rejsende, der sætter pris på personlig service, lokal gastronomi og at bo tilbagetrukket, men stadig centralt i forhold til oplevelser og aktiviteter til lands og til vands. 

Der står 5 stjerner på CV’et, og det forpligter. Men det betyder ikke, at det er ’højtragende’ og snobbet. Snarere tværtimod har Onyria Palmares Beach House fundet en gylden middelvej, hvor der ikke gås på kompromis med hverken nærvær eller kvalitet. Her bliver du ikke tiltalt med ”Hr. Larsen” eller ”Fru Henriksen” – du bliver kaldt ved fornavn, og det bliver sagt med et smil fra personalet, der ved, hvad der skal til, for at du føler dig godt tilpas. 

Selvom her ikke har været en feng shui-ekspert til stede ved opbygningen, så er her alligevel en følelse af velbehag, når du går rundt på matriklen inden- som udenfor. Særligt for os skandinaver er stilen som skræddersyet. For her er indrettet med doucede farver, lyse træsorter og masser af karakteristiske detaljer, der gør dit ophold hjemligt og personligt. Tag et kig i galleriet ovenfor – giver du mig ikke ret i, at stilen falder meget godt i ’vores’ smag?

  Godt at vide om Onyria Palmares Beach House Hotel

  Der er check-in fra kl. 16:00 til midnat. Kommer du uden for dette tidsrum, så giv venligst receptionen besked på forhånd, således de kan planlægge den bedst mulige velkomst for dig. 

  Du bor roligt, tilbagetrukket og alligevel centralt i forhold til resten af kystens udbud af aktiviteter. Bemærk at roen af og til afbrydes af det regionale tog, der passerer forbi nogle hundrede meter fra hotellet et par gange i timen. Det er strækningen fra Lagos til Faro (hovedbyen på Algarvekysten). Det burde dog ikke være noget, som du vil føle dig forstyrret af.

  Jeg vil anbefale dig at have en lejebil til rådighed under dit ophold, for selvom du bor centralt, så kommer du nemmest fra A til B ved at have en fire-hjulet til rådighed.

  Selvom hotellet har en golfbane lige uden for døren, så har Hideaways ikke mulighed for at hjælpe med green-fees ect. Det skal du kontakte Onyria Palmares Beach House omkring før eller efter din bestilling hos os.

  Læs mere om Onyria Palmares Beach House

  Officiel kategori

  Hideaways' kategori

  10,0 Vores gæsters
  bedømmelse
  175 anmeldelser

  Faciliteter

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  Se alle

  Kort og afstande

  • Nærmeste strand, Meia Praia - ca. 800 m
  • Nærmeste by, Lagos, med sin historiske bymiste - ca. 6 km
  • Museet i Portimão i den gamle sardinfabrik – ca. 19 km
  • Nærmeste golfbaneOnyria Palmares – ca. 200 m
  • Algarves knudepunkt for kultur, Silves – ca. 30,5 km
  • Tag picnickurven med til Monchique’s smukke bjerglandskaber – ca. 38 km
  • Ruinerne af Henrik Søfarerens skole i Sagres – ca. 38 km
  • De ”caribiske” strande ud for Tavira – ca. 107 km
  • Gå på marked i Loulé – ca. 69 km
  • Den portugisisk-spanske grænse – ca. 141 km
  • Alt godt fra havet på restauranter i Olhão – ca. 90 km
  • Portugals hovedstad Lissabon – ca. 293 km
  • Sevilla i Andalusien – ca. 267 km
  • Faro Algarve lufthavn - ca. 82 km

  Værelser

  På Onyria Palmares Beach House Hotel findes blot 18 værelser og 2 suiter, der alle indrettet efter et voksent publikum. De er rummelige (fra ca. 34 til 44 m2) og her er elevator til at komme til 2. sal, som er den højeste etage foruden stueetagen, hvor der også findes værelser og suiter.

  Det bedste er, at du uanset værelsestype har en fortryllende udsigt over golfbanen og Atlanterhavet – og den kan tilmed nydes fra din relativ store balkon eller terrasse. Ja, det er der noget af en ’luksus’.

  Indretning og detaljer er som tidligere nævnt meget i vores skandinaers smag: Lyst, enkelt og med kvatlitet for øje. Bare det at vågne op om morgenen og have naturen for dine fødder må siges at være ekseptionelt – og det naturlige lys udefra giver prikken over det berømte I. 

  Bemærk at flere værelser har en-suite badeværelser, hvilket vil sige, at det er ’åbent’ ud til selve værelset. 

  Faciliteter på værelserne:

  • Room service
  • Aircondition
  • Safetyboks
  • Gratis WiFi
  Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

  Faciliteter

  Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Onyria Palmares Beach House:

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Reception
  • Hotelbar

  Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

  Adresse

  Apartado, 74 - Meia Praia
  8601-901 Lagos

  Koordinater

  Latitude: 37.1265
  Longitude: -8.6421

  Sådan kan du rejse

  Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

  Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

  På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

   

   

  Anmeldelser på Tripadvisor

  Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

  Lignende hoteller

  Portugal, Algarve, Carvoeiro
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi

  Portugal, Algarve, Armacao de Pera
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi