Langtidsrejser Algarve

Drømmer du om en ferie med afslapning på smukke sandstrande og fantastiske små restauranter, er en langtidsferie i Algarve det helt rigtige valg. Utallige soltimer gør desuden Portugals sydligste region til et oplagt refugium, når kulden stadig ligger over Danmark.

Afslapning i Algarves vidunderlige klima

Det er ikke uden grund, at Algarve er Portugals mest populære feriemål. Den lange kyststrækning er rig på smukke sandstrande mellem karakteristiske klippeformationer. På en langtidsferie i Algarve har du både tid til at dase på stranden og til at tage på opdagelse i de hyggelige fiskerbyerne, hvor du på gode restauranter kan nyde retter af fisk og skaldyr, der ikke fås friskere i Portugal. Algarve byder dog også på mange interessante seværdigheder længere inde i landet. På en langtidsferie kan du for eksempel i ro og mag udforske det bjergrige område op mod Alentejo, hvor der er gode muligheder for at tage på vandreture i skøn middelhavsnatur. Har du golftasken med på ferien, har Algarve desuden adskillige baner af verdensklasse.

Ekstra rabat på en langtidsferie

Tager du på langtidsferie i Algarve har du ofte gode muligheder for at få en rejse med betydelige rabatter, når du bor 3 uger eller mere på samme hotel eller feriebolig. Rabatten der kan opnåes på en langtidsferie går selvfølgelig direkte videre til dig, når du bestiller din rejse hos Hideaways. Det er naturligvis en mulighed at benytte en langtidsferie i Algarve til at prøve flere af vores håndplukkede hoteller og samtidig opleve flere områder af Algarve.

Se alle Hideaways' rejser til Algarve med fly og hotel, eller kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsrejse helt efter dine ønsker.

Hos Hideaways er vi specialister i langtidsrejser hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Læs mere om langtidsrejser til alle vores rejsemål.

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér