Rejser til Monte Gordo

Beliggende bare 3 km vest for grænsebyen Vila Real de Santo Antonio ligger den engang så søvnige fiskerby Monte Gordo som den sidste i en lang række af populære feriesteder ved stranden i det østlige Algarve. Strålende og muntert har Monte Gordo udviklet sig betydeligt som en feriedestination over de senere år, imødekommende over for både portugisere og udenlandske besøgende.

Friske fisk

Monte Gordo fiskeritraditoner lever videre, når koner i housecoat kommer ud fra nybyggede huse for at modtage det bedste af det friskfangede fra lokale fiskere, der stadig cykler rundt gennem Monte Gordos gader for at aflevere deres ordrer. Folk fra hele Algarvekysten tager ofte på udflugt til Monte Gordo for at spise fisk, ja og så nyde livet på den dejlige strand. Monte Gordo er nu ikke den eneste by på Algarvekysten hvor du kan spise fantastisk frisk fisk, det er faktisk muligt i stort set alle byer langs kysten.

Seværdigheder 

Monte Gordos lysglimtende kasino, der blev åbnet i juli 1996, byder på et moderne spillerum, mere end 200 enarmede tyveknægte og et natligt show. Monte Gordo Bay kan prale af den største strand og det varmeste vand i Algarve, mest takket være middelhavsklimaet og den gunstige geografiske placering nær floden Guadianas munding.

Overstrøet med fyrretræer og beliggende åben ud til havet strækker Monte Gordos brede gyldne strand, én af de fineste langs Portugals sydkyst, sig så langt øjet rækker.

Oplevelser i nærheden af Monte Gordo

Floden Guadiana, der løber ud i Atlanterhavet 3,2 km øst for Monte Gordo, har været en naturlig grænse i mere end 2.000 år, og dannede oprindelig grænsen mellem de romerske provinser Lusitania (Portugal) og Baetica (det sydlige Spanien). Jævnlige flodkrydstogter tilbyder besøgende en smag af den fred og fordragelighed, der findes i denne del af Portugal.

Kort tids kørsel mod nord fra Monte Gordo ligger Castro Marim, det første hovedkvarter for the Military Order of Christ (Kristi Milits), efterkommere fra tempelridderne i Portugal. Sandstensvæggene fra det middelalderlige slot indeholder ruinerne af et endnu ældre slot. Er du iøvrigt interesseret i historie om Tempelridderne i Portugal så bør du en dag besøge Tomar der ligger i regionen Cento de Portugal.

>> Læs mere om pakkerejser til Algarvekysten
>> Læs også om luksushoteller i Portugal her

Læs mere om Monte Gordo

Rejsemål i Algarve

Find rejsen til Algarve her

Populært i Algarve

Vilamoura Garden Hotel
Portugal, Algarve, Vilamoura
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Onyria Palmares Beach House
Portugal, Algarve, Lagos
  • Nærmeste lufthavn: 81 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Vilalara Thalassa Resort
Portugal, Algarve, Armacao de Pera
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér