Ferie midt i naturen i Algarve

De fleste forbinder Algarve med de fortryllende hvide sandstrande, blå laguner, varme somre og milde vintre, som gør Algarvekysten til et populært feriemål. Men Algarve har også en anden side, som knap så mange turister kender til. Rejser man rundt i regionen og tager en pause fra det varme sand og de blide bølger, vil man opleve en storslået natur. Her snor små floder sig gennem bakkedale, store falke svæver over åbne marker og Atlanterhavet viser sig fra sin voldsomme side, når bølgerne slår ind mod de majestætiske klipper.

Algarve byder på intet mindre end fem nationalparker, som hver især tilbyder imponerende naturoplevelser til sine gæster. Gennem nationalparkerne ligger et stort netværk af vandrestier, hvor man kan komme helt tæt på dyre- og plantelivet. En anden mulighed er, at Hideaway hjælper med at leje en bil, som kan transportere jer rundt til forskellige naturoplevelser. Pak en god frokost med i bilen, som kan deles ude i den fredfyldte natur og nyd et aftenmåltid bestående af friske råvarer på en af de lokale restauranter.

Vælger du at booke din ferie til Algarve gennem Hideaways, kan vi tilbyde idylliske hoteller og gæstehuse, som ofte ligger midt i den smukke natur. Vi bestræber os på at tilbyde overnatning uden for turistområderne, hvor det ikke er udsædvanligt at være på fornavn med hotellets personale.

Få mere information om alle rejser til regionen Algarve

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér