Rejser til Pico

Det skal du opleve på Pico

Besøg et ’buraca’

Et buraca er et slags levende museum – meget kort fortalt vel at bemærke. Uanset hvilket, som du vælger at stoppe op ved på din vej rundt på Pico, så kan du forvente dig lokale fristelser. Nogle buraca’er har specialiseret sig indenfor noget bestemt, f.eks. håndværk i form af broderi eller træudskæringer, mens andre appellerer mere til ganen og tilbyder forskellige former for smagsoplevelser, f.eks. ost, pølser, brød eller vin og likører. Pico er en vinproducerende ø, og især hvidvin (herunder ’verdelho’) er de kendt for i hele Portugal.

Bestig Pico med bjergguide

Er du aktiv vandrer og vil du opleve øens stolte vartegn? Så kan det varmt anbefales at prøve bjergvandring på Pico af… Du kan enten vandre med privat bjergguide eller tage ud sammen med en guidet gruppe af passionerede vandrere. Der findes forskellige sværhedsgrader, og der findes helt sikkert også en ’sti’ til dig.

Det maritime center

”Center of the Arts and Marine Sciences” er en tidligere, men nu nedlagt fabrik, der tidligere var en stor del af den daværende hvalfangst. I dag er det genåbnet som et slags museum, hvor du tages med rundt og oplever historien vingesus og ser det udstyr, som blev brugt og du kan se film og blive klogere på den tidligere fabriks virke og komme tættere ind på livet af de forunderlige hvaler, marsvin og delfiner, som der også er en udstilling om.

Viticulture-kooperativet

”Viticulture Cooperative of Pico Island” er et kooperativ beliggende i Areia Larga. Her producerede de berømte vinbønder vinen verdelho. Der er mulighed for guidede ture, hvor produktionen af hvidvinen Terras de Lava, rødvinen Basalto og likøren Lajido kan afprøves og ikke mindst nydes.

Gruta das Torres

Ca. 5 km udenfor byen Madalena, ved Criação Velha, ligger et 500-1500 år gammelt lava-krater der er en del af ”Lajidos-Gruta das Torres”. Det er et af de 28 lava-kratere, som indtil i dag er fundet på Azorerne, og grotterne er så specielle, at de i dag står på UNESCO’s liste over World Heritage Sites.

Furna of Frei Matias

I den vestlige del af naturreservatet ved bjerget Pico ligger den store turistattraktion ”Furna of Frei Matias”, en 650 meter lang lava-tunnel med masser af indgange og side-tunneller. En af de større attraktioner på Pico, og hvis du gerne vil opleve naturen fra en anden vinkel, så hør nærmere om mulighederne for at tage en vandretur ”under” jorden.

Vigia da Queimada

Tæt ved byen Lajes ligger der et udkigstårn bygget i 1939. Udkigstårnet blev brugt til hvaljagt, hvor mænd skiftedes til at holde udkig efter de store dyr i havet. I dag bruges tårnet til noget helt andet, nemlig at observere, studere og beskytte hvaler og delfiner.

Læs mere om Pico

Rejsemål på Azorerne

Find rejsen til Azorerne her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér