Her på én af Pico’s smukkest beliggende adresser ligger et helt særligt sted og ”breder sig”. Med det menes, at her er usandsynlig god plads mellem de 12 rustikke feriehuse, der danner rammen om en af mine personlige favoritter på Azorerne. Uden at efterligne en vis Mr. 007 for meget, så er navnet Pico…Adegas do Pico. Varmt velkommen!

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Selvom husene er en god efterligning af de oprindelige lavastens-bygninger, der engang prydede landskaberne her på øens nordlige del, så står der årgang 2000 på dåbsattesten, for det er året, hvor den passionerede Maria Serpa slår dørene op for en lille, ny verden af oplevelser på Pico.

Maria taler et fremragende engelsk, og selvom portugiserne generelt er stærke til det engelske sprog, så kan jeg alligevel ikke lade være med at spørge, hvor hun mon har så ren en 'accent' fra. Maria svarer, at hun har boet i USA i årtier med hendes mand. Men hendes rødder stammer fra Pico, og hvert år holdt de ferie netop her i dette område, hvor de havde sommerhus. Til sidst besluttede de sig for at skifte landegrænserne ud med Atlanterhavet, og i dag lever de begge på Azorerne og driver det idyllisk beliggende Adegas do Pico.

Adegas do Pico betyder noget i retningen ”en gård på Pico”, og her er blevet plads til hele 12 feriehuse ved den lille landsby, der putter sig mellem det blå hav og de grønne bjerge i ”baghaven”. Feriehusene strækker sig over et areal på 1,5 km, så derfor kan du godt regne med, at her trives privatlivets fred i bedste velgående.

Gæsterne skal føle sig lige så lokale som indbyggere i landsbyen (lille landsby) – det er et af Marias varemærker; at du bliver en del af de omkringliggende omgivelser, og hun er god til at alle gæster mærker Pico’s gæstfrihed og imødekommenhed. Hvordan? Jo, for måske inviterer den lokale hr. Osvaldo dig på en smagsprøve af den hjemmelavede likør, eller måske kommer Rosa fra marken med mælk fra ”verdens gladeste ko” og fiskeren fik så mange fisk i nettet, at der kan blive et par stykker til dig. Det kan også være, at den lille bager ved, at Maria har flere gæster end normalt, og så sørger han for at bage lidt ekstra brød, som kan afhentes friskt fra stenovnen. Det er den ’landsby-romantik’, som du kan blive en del af. Faktisk er der gæster, som føler sig så godt hjemme, at de lader deres private fiskestang stå i huset til næste års ferie: )

Derfor skal du vælge Adegas do Pico

 • For foden af de grønne marker begynder Atlanterhavet...
 • ...og her kan du tage en morgendukkert i de naturlige havbassiner 
 • Bo i rustikke ferieboliger med sjæl og charme med plads fra 2 til 8 personer
 • Køb frisk fisk ved bådene hver dag mellem kl. 10 og 12 – perfekt til en grillaften
 • Yderst god service fra ankomst til hjemrejse i den lille og nyrenoverede reception
 • Spring over med maden en aften og sæt dig til rette i restauranten (kun lukket tirsdag)
 • Bo i baghaven til vulkanen på Pico – en god ”øjenåbner” hver morgen at stå op til…
 • Et mekka for naturelskere med vandrestier, cykelmuligheder og botanik

Godt at vide om Adegas do Pico

Pico er en af Azorernes største øer, men også mindst befolkede. Så det lokale islæt er i god behold, hvilket også betyder, at øen henvender sig til dig, der holder af at befinde dig midt i naturen og ikke søger luksuriøse og masser af moderne bekvemmeligheder. Her er det naturen med havet, vulkanen og den botaniske verden, der er i centrum. Hvis du søger fred og ro med autentiske stunder, så vil du helt sikkert synes om øen og ikke mindst Adegas do Pico. Hideaways kan arrangere transport fra lufthavnen eller lejebil, hvis du gerne vil inkludere ”hele pakken”.

 

Læs mere om Adegas do Pico

Officiel kategori

Hideaways' kategori

108 anmeldelser

Faciliteter

 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
Se alle

Kort og afstande

 • Vinsmagning i  “Cellar A Buraca” i St. António, São Roque – 16 km
 • Kunne det friste? Vin-cooperativet ved Areia Larga (Madalena) 34,4 km
 • Oplev 1500 år gammel lave i Gruta das Torres ved Criação Velha – 36,3 km
 • Furna of Frei Matias (Madalena) - vandre i en 650 m lang lavatunnel
 • Nyd historien om havets dyr i Center of the Arts and Marine Sciences – 22,9 km
 • Pico lufthavn – 27,2 km
 • Faial lufthavn (OBS: færgeoverfart) - spørg Hideaways
 • Nærmeste (lands)by, S. Roque de Pico – 12,2 km

Værelser

Hvert af de 12 huse er forskellige i størrelse og beliggenhed. Fælles for alle er, at de har rustikke stenmure, er møbleret i en hyggelig landlig stil, har TV, badeværelse og med 1, 2 eller 3 soveværelser (fra 2 til 8 personer).

Køkkenerne er udstyret med en mindre ovn, mikroovn, potter og pander, kaffemaskine, alt i service og postelin, opvaskemaskine og vaskemaskine m.m.

De ligger alle i ”landsbyen” Adegas do Pico og har mellem 30 og 1000 m til indkøb og restaurant og mellem 50 og 1300 m til Atlanterhavet.

Her er ikke noget luksuriøst over feriehusene – tværtimod. Men her er meget charmerende og faciliteterne er i orden fra inderst til yderst. Alle har udsigt over havet og har desuden egen terrasse og lille gårdhave, hvor du passende kan grille din friske fisk til enten frokost eller aften.

OBS: Her findes også værelser til en eller to personer (disse har ikke alle køkkenfaciliteter, så vælg en lejlighed eller villa, hvis du ønsker selv at kunne lave mad).

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Adegas do Pico:

 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua do Ramal 14, Prainha
9940-062 Abrantes

Koordinater

Latitude: 38.4713
Longitude: -28.1983

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Rejsemål Azorerne

Andre hoteller Pico