Rejser til São Miguel

Det skal du opleve på

Furnas

I byen Furnas har du mulighed for at komme tæt på São Miguels forunderlige natur. Dalen, der ligger i et tidligere vulkankrater, er en af øens ”must see” attraktioner.

Dalen bruges som et naturkøkken, hvor eksempelvis São Miguels traditionelle ret ”Cozido” tilberedes: en gryde med kød og grøntsager pakkes ind i klæder og begraves i jorden tæt ved de varme kilder. Efter 5 timer er retten klar til servering – det er lækkert og skal prøves!

Til frokost kan du besøge en af restauranterne i byen, hvor de traditionelle og velsmagende retter serveres. Portionerne er ofte meget store, så det kan overvejes at dele portionerne. Efter frokosten kan du nyde den betagende udsigt over hele dalen fra toppen af vulkankrateret.

Terra Nostra Park

I Terra Nostra Park – en af Portugals smukkeste – har du rig mulighed for at komme tæt på øens fascinerende natur. Jeg anbefaler på det varmeste, at du på turen til São Miguel besøger parken i Furnas.

Der skal betales et lille beløb i entré, men det er det hele værd. Parken består af en botanisk have, varme kilder, søer og farverige og eksotiske blomster, planter og træer.

Husk badetøj - for at bade i de varme kilder er helt fantastisk. Det varme vand vil, især efter en stor frokost og en vandretur gennem parken, være prikken over i’et på en dejlig dag på São Miguel.

Ermida da Nostra Senhore da Paz

Endnu en smuk udsigt finder du tæt på byen Caloura. På toppen af et lille bjerg ligger et kapel, og på dette fredfyldte sted er der en fortrinlig udsigt over øen.

Nordeste

Byen Nordeste ligger i et af de mest attraktive områder på São Miguel. Hvis du er til storslåede naturoplevelser, er det helt sikkert et besøg værd. Det frodige og tropiske område omkring byen er dækket af træer, forunderlige vandfald og et rigt planteliv. Husk kameraet, for billeder kan der ikke tages nok af her.

Pico da Vara er øens højeste punkt med en højde på 1105 meter. Her kan du gå en tur på ca. 2 timer og opleve den storslåede natur –  og hvis du efter vandreturen skulle få lyst til at blive kølet ned, så besøg floden ”Guilherme” og tag en dukkert i den naturlige pool.

Varme kilder ved ponta da Ferraria

Det er en sjov og behagelig oplevelse at besøge de varme kilder ved Ponta da Ferraria. Ved lavvande danner de varme kilder en naturlig pool i havet. Et godt tip er at medbringe solidt fodtøj, for på vejen til kilderne ligger der sten, der kan være en smule besværlige at gå på. Sæt nok tid af til at besøge kilden, for jeg er sikker på, at du får svært ved at forlade denne perle.

Mad og vin på São Miguel

Det er svært ikke at værdsætte det varierede og indbydende køkken på São Miguel. En fiskeelsker kan i hvert fald umuligt blive skuffet. Besøg en af øens mange restauranter, der tilbyder et hav af friske fisk, lækre retter og desserter i mange variationer. Øen tilbyder også delikate, lokalt producerede oste og smagsfyldte frugter som ananas og passionsfrugt. Der dyrkes desuden grøn te og vin på øen, så når du bestiller drikkevarer til maden, så kan de lokale rød- eller hvidvine anbefales.

Husk desuden at smage det traditionelle, søde brød fra et lokalt bageri, der kan spises til næsten hvad som helst. Pak picnic-kurven med brød, lokale oste og en god flaske lokal rødvin og nyd øens lækkerier i Hvis jeg skal komme med et forslag så køb, ud over brødet: nogle lokale oste, en god lokal rødvin, og I har nu den lækreste picnic-kurv, der kan nydes hvor som helst i São Miguels smukke omgivelser. Bom apetite!
 

Læs mere om São Miguel

Rejsemål på Azorerne

Find rejsen til Azorerne her

Populært på São Miguel

Portugal, Azorerne, São Miguel
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Azorerne, São Miguel
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 10 km
  • Pool
Portugal, Azorerne, São Miguel
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér