Her kan vi da tale om at blive fanget af historien - Pousada São Sebastião ved hovedbyen Angra do Heroísmo er opført indenfor murene af et mere end 430 år gammelt fort på øen Terceira, der i øvrigt er én af mine favorit-øer på Azorerne, og det kan du læse mere om årsagerne til nedenfor. 

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Pousada’en er en del af familien hos Pestana, der er kendt som en veldreven kæde i hele Portugal. For ikke nok med, at Pestana driver sine egne tema-hoteller, så udvidede de for år tilbage ved at inkludere historiske bygninger som f.eks. Pousada São Sebastião.

En pousada har altid et historisk islæt over sig, og de er inddelt i forskellige typer: Natur, historisk, charme og historisk design. Pousada São Sebastião hører til sidstnævnte kategori, men alligevel med naturen lige uden for hoveddøren.

Hotellet slog dørene op i 2006 - og det var til helt nye bygninger, som på fin vis passer vældig godt til fortets flere hundrede år gamle mure. Beliggenheden er perfekt med den eventyrlige udsigt ud over Atlanterhavet, som møder dig næsten overalt på Azorerne, og her på Terceira er det ingen undtagelse.

Her bor du også nærmest dør om dør med en by, Angra do Heroísmo, med rødder tilbage til begyndelsen af 1500-tallet, hvis gamle bydel kom på UNESCO’s liste over verdensarv i 1983 bl.a. for byens velbevarede, historiske islæt som havneby (siden søfarertiden) og hovedsæde for den kirkelige og religiøse verden.

Den moderne-rustikke restaurant er for dig med hang til en god middag – det kunne f. eks. være en af de mange fiskeretter, som er at finde på menukortet. Azorerne er generelt også kendt for deres kød og de utallige udgaver af forskellige oste, der er én af øgruppens største eksportvarer.

Læs mere om Pousada São Sebastião

Officiel kategori

Hideaways' kategori

309 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Terceira lufthavn (Lajes) – 20,3 km
 • Alle former for strandliv ved Praia da Vitória – 19,5 km
 • Azorernes største havvulkan, Monte Brasil – 2,7 km
 • Atmosfære og stemning i hovedbyen, Angra do Heroísmo – 2,7 km
 • Den imponerende og underjordiske grotte Algar do Carvão – 13,3 km
 • Svøm i naturlige havbassiner f.eks. ved Porto Martins – 17,1 km
 • Biscoitos – byen, kendt for dens vine og søde sager – 18,4 km
 • Nærmeste (lands)by, Agra do Heroismo – 2,7 km

Værelser

Pousada São Sebastião har 1 suite og 28 værelser alle med havudsigt og nogle tillige med balkon el. terrasse. Det er holdt i en let, moderne stil og har faciliteter som aircondition, fladskærms-TV og safetybox.

Du bliver overrasket over stilen, for her er kontrasten til det ellers historiske islæt, som du møder i alle fællesarealerne som morgenmadsrestauranten, i receptionen og i bar-området.

Nej, på værelserne er det anno den moderne tid, der er temaet, og jeg holder meget af denne kombination, at du ikke snydes for komforten, men samtidig kan nyde godt af historiens vingesus på den anden side af værelsesdøren.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Pousada São Sebastião:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua do Castelinho
9700-045 Angra do Heroísmo

Koordinater

Latitude: 38.6518
Longitude: -27.2121

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Rejsemål Azorerne

Andre hoteller Terceira