Boutique hoteller i Portugal

Der er gode hoteller, hvor der ikke er en finger at sætte på beliggenhed, service eller værelser. Og så er der hoteller, der er meget mere end det. Hvor hvert værelse har sin egen charme, hvor du med det samme føler dig hjemme, og hvor du er sikker på, der ikke er andre steder, der ser helt sådan ud.

De krav skal vores samarbejdspartnere leve op til, før vi kalder dem boutique-hoteller og giver dem den særlige anbefaling, som titlen indebærer. Og det gør ikke noget, at et sted har sine egne små mærkværdigheder.

I Portugal samarbejder vi for eksempel med et hotel med det ganske mærkværdige navn Cooking and Nature Emotion Hotel. Det lidt mærkværdige navn til trods, må vi indrømme at stedet er helt sit eget, og nærmest en ferie værd i sig selv. Hvert værelse har helt sit eget design og udsigt over områdets natur, der bugner af vandrestier. Og så arrangerer hotellet massage, yoga og madlavningstimer. Cooking and Nature ligger halvanden times kørsel nord for Lissabon og er med garanti et hotel, du ikke glemmer, når du kommer hjem.

Vi har mange samarbejdspartnere fra landets grønne hjørne i nord, til Algarves langstrakte kyster i syd, så hvis du leder efter en ferie på et helt særligt boutique-hotel i Portugal, kan vi helt sikkert hjælpe dig med både kontakten og flyrejsen dertil.

Se alle rejser og hoteller i Portugal

>> Læs mere om boutique-hoteller

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér