Familieferie i Portugal

Tag med Hideaways på familieferie i Portugal og oplev landet med de lave priser, masser af sol og sjove aktiviteter for store og små.

Portugiserne er rigtige familiemennesker, der elsker udflugter og store middage med deltagere fra mindst tre generationer. Derfor er Portugal også et land, du nemt kan tage hele familien med til. Både hvis i har lyst til en ferie på stranden eller en bilferie rundt i landet, hvor i kan besøge både strandene, bjergene og byernes attraktioner. For eksempel Lissabons fantastiske akvarium, hvor en gigantisk tank lader dig gå midt i havet og kigge hajerne i øjnene. Vi kan hjælpe med begge slags ferier og kan sørge for indkvartering på enten hoteller eller ferielejligheder i hele Portugal.

For eksempel hos de to søstre Sofia og Margarita i den hyggelige by Tavira i Algarve, hvor der ikke er langt til de lange, smukke strande, som børnene elsker. Der er ikke to lejligheder der er ens på Quinta do Caracol, hvor stedet er indrettet med hjemlighed og hygge for øje. Nogle af lejlighederne har rigeligt plads til hele familien, mens andre egner sig bedre til par.

Quinta do Caracol er kun et eksempel på de mange steder, du kan bo, hvis du vælger at tage familien med på ferie gennem Hideaways til Portugal. Vi sørger altid for hotel og fly og vi kan hjælpe med alt fra inspiration og gode råd til airport transfer og billeje i Europas måske smukkeste land. Du kan rejse med rutefly fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg og altid til nettets bedste priser.

Et rigt land - engang...

Der var engang hvor Portugal herskede over verdenshavene og hvor det portugisiske flag vejrede over havnene i kolonier verden rundt. Den tid er ovre, men rigdommene fra fortiden har givet Portugal en række smukke byer, herunder især Porto og Lissabon, som stråler med bombastiske bygninger og paladser. I hovedstaden rasler de ikoniske sporvogne gennem smalle gader, så turister og lokale kan spare kræfterne til at nyde smukke udsigter til Tajo-flodens udløb i Atlanterhavet fra toppen af stejle bakker. Børnene vil elske et besøg i den zoologiske have Jardim Zoologico de Lisboa, som i øvrigt ligger få minutters kørsel fra den meget centrale lufthavn Portela, som byder på forbindelser til hele Europa og mange destinationer i Afrika og Sydamerika, som Portugal har et tæt bånd til.

Presser vinteren på, er Portugals smukke atlant-øer et sikkert hit: På Cristiano Ronaldos hjem-ø Madeira og naboøen Porto Santo finder man en afslappende stemning som er perfekt til en familieferie, ligesom de fjerntliggende Azorerne med dejlige strande og aktiviteter for store og små har en naturlig tiltrækningskraft året rundt. Foretrækker man en solferie med lidt kortere flyvetid, kan en familieferie i Portugal fx. gå til Algarve, hvor man lander i lufthavnen i Faro, og derfra kun har få kilometer ud til noget af Europas mest dramatiske og enestående kyststrækning.

>> Se alle rejser til Portugal med Hideaways
>> Læs også om familieferie på Madeira her

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér