Familieferie i Portugal

Portugiserne er rigtige familiemennesker, der elsker udflugter og store middage med deltagere fra mindst tre generationer. Derfor er Portugal også et land, du nemt kan tage hele familien med til. Både hvis i har lyst til en ferie på stranden eller en bilferie rundt i landet, hvor i kan besøge både strandene, bjergene og byernes attraktioner. For eksempel Lissabons fantastiske akvarium, hvor en gigantisk tank lader dig gå midt i havet og kigge hajerne i øjnene. Vi kan hjælpe med begge slags ferier og kan sørge for indkvartering på enten hoteller eller ferielejligheder i hele Portugal.

For eksempel hos de to søstre Sofia og Margarita i den hyggelige by Tavira i Algarve, hvor der ikke er langt til de lange, smukke strande, som børnene elsker. Der er ikke to lejligheder der er ens på Quinta do Caracol, hvor stedet er indrettet med hjemlighed og hygge for øje. Nogle af lejlighederne har rigeligt plads til hele familien, mens andre egner sig bedre til par.

Quinta do Caracol er kun et eksempel på de mange steder, du kan bo, hvis du vælger at tage familien med på ferie gennem Hideaways til Portugal. Vi sørger altid for hotel og fly og vi kan hjælpe med alt fra inspiration og gode råd til airport transfer og billeje i Europas måske smukkeste land.

Se alle rejser med Hideaways, specialist i Portugal

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér