Hoteller i Portugal

For nogen er et hotel bare en seng at sove i mellem ferieoplevelserne, mens andre vil have luksus eller en helt særlig personlig oplevelse på et boutique-hotel. Hos Hideouts har vi besøgt og startet samarbejder med hoteller og ferielejligheder over hele Portugal. Både de luksuriøse, de helt særlige og dem, der ligger langt fra alfarvej midt i naturen. Fælles for dem alle er, at vi kan stå inde for kvalitet, personlighed og den helt særlige stemning, der gør, vi kalder dem Hideouts.

Luksus til rimelige priser

I Portugals gamle universitetsby Coimbra, er historien nærværende i alle brosten og snørklede gader og måske især på et af vores yndlingshoteller i Portugal Quinta das Lagrimas. Hele 12 hektarer med en kæmpestor botanisk have, et smukt historisk bibliotek og selvfølgelig alle moderne faciliteter. Alt det for priser fra under 2000 kroner for fire overnatninger.
Eller hvad med det familievenlige Clube de Campo i den landlige provins Alentejo. Her er vi langt, langt væk fra hverdagens stress og jag. Nogen vil sige provinsen stadig befinder sig midt i forrige århundrede. På Clube de Campo er der udsigt over vidderne er i Alentejo fra den store pool, der er omkranset af træer. Her kan forældre slappe af i en liggestol, mens børnene boltrer sig. Også til under 2000 kroner for fire dage inklusiv fly.

Verdens bedste strande i Algarve

Har du mest lyst til bare at slappe helt af under varme himmelstrøg uden de store kædehotellers upersonlige stemning og trængsel? Så kan vi anbefale Costa D’oiro Ambiance Village i nærheden af Lagos på Portugals gyldne solskinskyst i Algarve. Her kommer kunderne næsten altid tilbage, fordi de gode folk, der kører Costa D’oiro ved, det er gæsternes tilfredshed, de lever af. Når så mange mennesker er stamkunder, har direktøren Rui fortalt, kan det ikke nytte, at hotellet gør noget andet end det, de beder om. I Algarve handler en ferie om afslapning og genopladning, og det er lige præcist, hvad du finder på Costa D’oiro. Her bliver gæsterne hængende over den lækre morgenmadsbuffet i timevis og glider langsomt over i en tilstand, hvor livet nydes lidt langsommere.

I alle Portugals vidt forskellige pronvinser samarbejder vi med hoteller og ferielejligheder af alle slags. Det eneste fællestræk er, at vi selv kan stå inde for at stederne lever op til den særlige ånd, vi forbinder med at være et rigtigt ”Hideaway.” Portugal passer perfekt til vores rejsefilosofi med sine mange ”glemte” steder, der stadig er langt fra almindelige turisters alfarvej og kædehotellernes rækkevidde.

Læs meget mere om rejser til Portugal med Hideaways

>> Læs mere om hoteller

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér