Luksusferie Lissabon

Vore gæster er ikke i tvivl, og vi stemmer gerne i med et 'amen': Lissabon er bare noget helt særligt, og selvom prisniveauet i Portugal er det laveste i vesteuropa, så er det her en rig by - ikke bare fordi den samler cremen af Portugals jetset, men også fordi den bare har alt det, en moderne storby skal have: Smukke gader, god mad, hemmelige gyder og godt vejr. Når du rejser på luksusferie i Lissabon får du derfor en by, som emmer af naturlig skønhed, og som giver plads til stille (men lidt anstrengene) gåture i de stejle gader, smukke kig om hvert et gadehjørne og kort afstand til kyst og bjerge.

Lissabon har pga. sin skønhed været historisk været et oplagt sted, at tage på luksusferie. Det gode er, at du også kan opleve det, uden at skulle bruge hele din opsparing. Hos Hideaways har vi udvalgt en række unikke luksushoteller i Lissabon, som udmærker sig ved god beliggenhed, høj service og smukke rammer, samtidig med at prisen er overkommelig og opnåelig. Bo fx. i det smukke Bairro Alto - det høje kvarter - eller i det centrale Baixa, tæt ved Tajo-floden og med få meter til Lissabons største attraktioner.

En tur i en af Lissabons ikoniske sporvogne er et absolut must, selvom luksusferie måske mere rimer på limousine end offentlig transport. Men i Lissabon er trafikken tæt, og hvis man er turist er det smart at sætte god tid af til at komme rundt med de skramlende, gule vogne, som har rumlet rundt i gaderne siden 1873. Flere luksushoteller ligger indenfor gåafstand af nærmeste sporvognslinje.

>> Se flere rejser til Lissabon

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller