Hotelanmeldelser af Farol Design Hotel

Læs personlige anmeldelser af Farol Design Hotel som ligger i Cascais. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Farol Design Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

7,0

Bedømmelse af Farol Design Hotel

9,1

Gæstfrihed og uformel luksus

Dejligt sted med imødekommende personale .. Roligt og lige ud til havet !! Tæt på en hyggelig by Cascais med en skøn fransk cafe’ : Paul ... Især kan fremhæves restauranten på hotellet med sublim mad og nærværende servering !!
9,0

Lækkert voksenhotel

God service. Meget opmærksomt personale, god resturant, fantastisk udsigt og beliggenhed i forhold til byen. Gå afstand. Interessant indretning. Eneste minus var at vores værelse var meget lydt. Både fra overbo og fælles arealer.
8,9

Dejligt beliggende hotel. Servicen helt i top. Meget venligt og rart personale Maden er meget fin. Således et godt ophold.
10,0

Fantastisk Service niveau

Super dejligt hotel med første klasse´s beliggenhed, Vi blev mødt af et meget venligt og serviceminded personale som betød, vi følte os rigtigt godt tilpas og meget velkommene fra start til slut. Kan bestemt varmt anbefale Farol Design Hotel til andre
9,0

Super hotel ved kysten

Vi havde en uge på Farol Hotel. Super hotel med super personale og en placering direkte i vandkanten - bedre kan det ikke blive. Morgenmanden nydes med udsigt til havet, kort distance til byen, hvor der er mange fine steder at spise. Tog til Lissabon enkelt at benytte.
Anbefaling til kommende gæster
Lej en bil og der er masse af muligheder for småture på 20-100 km til omliggende seværdigheder. Lad bilen stå, hvis I skal ind i Lissabon - tag toget.
9,7

10,0

fabelagtige Farol i hyggelige Cascais!

Efter 5 skønne dage i Algarve fortsatte vi vores rundrejse til Lissabonkysten og kystbyen Cascais, i nærheden af Lissabon. Der checkede vi ind på det fabelagtige og pæne Farol Design Hotel. Hotellets styrke er at det ligger "på den rigtige side af vejen" helt ud til havet. Desuden er det et at de få hoteller i området hvorfra man let går ind til Cascais hyggelige centrum. Høj standard og et fantastisk poolområde.
Anbefaling til kommende gæster
I Cascais ligger der flere gode restauranter, for gode råd og bordbestilling er hotel personalet dygtige og har en god viden. Besøg Sintra og det storskåede slot Palacio Nacional da Pena.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,1 af 10
Baseret på 8 anmeldelser