Luksusferie Portugal

Kender du den der lille glæde over, at alting bare er præcist som det skal være? Eller måske endda lidt bedre end det? Det er følelsen af være på ferie og bo på mere eksklusive luksushoteller, der sætter en ære i at gøre dit hotelbesøg til andet og mere end bare en overnatning. Portugal er en perfekt destination, hvis din ferie skal være lidt mere eksklusiv end all inclusive i Egypten eller en campingplads i Frankrig.

I Portugal finder du luksushoteller i den mere eksklusive skala over hele landet. Det betyder, at det er helt op til dig, om du helst vil tage på strand- og daseferie i det solskinsrige Algarve, vandre i bjergene i det centrale Portugal eller udforske den smukke, hvide by Lissabon, hvor fra ekspeditionerne, der kortlagde verden sejlede ud. Og så er priserne på en luksusferie endda mere end rimelige i Portugal, hvis man sammenligner med andre sydeuropæiske lande. For eksempel kan en uges ophold på et af vores små yndlingsgemmesteder i Algarve, Costa d’Oiro Ambiance Village inklusiv fly og luksushotel fås for kun 2730 for otte dage. Og ligesom på vores andre mere eksklusive samarbejdshoteller i Portugal garanterer vi for masser af lokal charme, venligt personale og det der ekstra touch, der gør du hænger længere i morgenmadsbuffeten og på altanen på dit værelse end du gør på et ”almindeligt” hotel.

Når du tager på en luksusrejse til Portugal med Hideaways kan du booke fly fra Billund, Aalborg, Aarhus, Hamburg eller København, og da du flyver med rutefly bliver luksusrejsen samtidig meget fleksibel i forhold til rejselængde og dato.

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller