Hotelanmeldelser af Casa das Hortensias

Læs personlige anmeldelser af Casa das Hortensias som ligger på Madeira. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa das Hortensias. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,6

Pragtfuld have med stor udsigt.

Her kan du virkelig fordybe dig i en god bog eller bare slappe af. Meget venlig og personligt hotelpersonale.
7,0

Casa hortencias

Jeg har især 2 kritik punkter: 1. Der er ingen skiltning eller vejledning når man kommer. Da vi boede i det første hus, går alle nye gæster automatisk ud fra det er receptionen. Ikke fedt at blive forstyrret klokken 1 om natten flere gange på en uge. 2. Værten har i omegnen af 7 hunde der gør konstant. Det går an om dagen, men knap så charmerende om natten og især tidlig morgen.
8,7

rigtig hyggeligt

Det er et meget personligt sted. Rigtigt hyggeligt , med god udsigt og dejlig morgenmad. Hun skal dog passe på med vedligeholdelsen.
9,7

Forrygende sted

Dejligt at kunne holde ferie sådan et sted - så langt fra et kædehotel som man kan forestille sig.
Anbefaling til kommende gæster
Det er ikke et sted at opholde sig uden adgang til egentransport (lejebil) da der er langt til alt. Men et super udgangspunkt for de mest forrygende vandreture.
10,0

Den smukkeste udsigt og fantastisk gæstfrihed

8,8

Utrolig gæstfrihed og skøn service

Perfekt beliggenhed, når man holder af Nordkysten og den stejle og smukke natur her. Godt udgangspunkt for vandreture. Værtsparret giver fuld opmærksomhed til alle gæster - næsten som at være gæst i et privat hjem :)
10,0

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,0 af 10
Baseret på 7 anmeldelser