Det er en skam, at H. C. Andersen ikke har besøgt Casas Valleparaizo på Madeira, for her kunne han få inspiration til et helt nyt eventyr. I stedet for vil jeg gøre forsøget og efterligne vores forfatter, for Valleparaizo er en smuk fortælling, som du ikke bør snydes for. Vær parat til at få alle dine sanser stimuleret – duft, smag, hør og føl og se hvad der venter dig her midt i Madeiras storslåede natur.

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Læs mere om rejser til Madeira 

Officiel kategori

Hideaways' kategori

102 anmeldelser

Faciliteter

 • Parkering (evt. mod gebyr)
Se alle

Kort og afstande

 • Funchal Lufthavn: ca. 18 km (20m)

Værelser

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Casas Valleparaizo:

 • Parkering (evt. mod gebyr)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Vale Paraíso - Estrada Regional 102, nº 161 Camacha
9135-060 Madeira

Koordinater

Latitude: 32.6766
Longitude: -16.8621

Casas Valleparaizo er ikke tilgængelig i øjeblikket

Casas Valleparaizo er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Portugal, Madeira
 • Nærmeste lufthavn: 53 km
 • Pool
 • Restaurant
Portugal, Madeira, Canico
 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Madeira, Funchal
 • Nærmeste lufthavn: 17 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi